26 Şub 2011

Mim ve ödül mevsimi

Bloğuma mimler yağdı ödül geldi ama sanırım bu bir tür mevsim canım, başladı mı ardı arkası kesilmiyor.  Hangi gezegenin etkisidir anlayamadım; bir süre onlara cevap veremedim, yayınlamak da istemedim ama sanırım bu gün yapabileceğim. Hatta fikrim değişene kadar başlasam iyi olur.
Larenta sormuş; Hangi çizgi film kahramanına benzemek istermişim.
Cevap veriyoruuum:

Hmmm bayılıyorum bu minik hanıma. Yaratılış hikayesi de bir o kadar ilginç gelmişti bana. Resme tıklarsanız resim kaynağı ve wikipedine yönlenirsiniz.
Onu ilk gördüğümde sahnede kırmızı elbisesi, file çorapları ve incecik sesiyle şarkı söylüyordu. Donup kalmıştım, büyülenmiş gibi bakıyordum. O andan itibaren hayranıydım. Sanırım 5 yaşlarımda olmalıyım. 


Bebeğim ve ben bloğu sahibesi beni okumaktan keyif alıyormuş.
Çoook teşekkür ederim.

Tırsak kül kedisi bir sürü zor soruyla beni zorlayacak, umarım altından kalkabilirim!

Gün içerisinde gerçekleşirse şok geçireceğim şey: Lili'nin mucize sözleri her zaman bana ilginç şoklar yaşatabiliyor.

Gördüğüm zaman eğer almazsam uyuyamayacağım bir şey değil bir çok şey var aslında. Lili için bir elbise bir ayakkabı olabileceği gibi kendim için bir Burda dergisinden tutun da ruja, kitaptan tutun da indirimdeki ayakkabılara kadar hepsi uykusuzluğuma mal olabilir.

Uğruna diyetimi bozan bir şey soruluyor ama bişeyi canımın istemesi yeter bence, öyle katı olamam kendime karşı. Çok seviyorum beni:)

Uğurun var mı?
Çantamda kendi elimle dikip süslediğim ve içini karanfille doldurduğum mor kadife bir kese var. O kesenin bana bereket getireceğine inanırım. Hep yanımdadır uğur gibi.

Kendime en çok turuncu ve tonlarını yakıştırıyorum sanırım. Haaa bir de bordo pek bi yakışır bana canım!

En sevdiğim takı: Aşk mektubu kolyem. Çok romantik bir mektubu ve nazar duğası ile hala çok severek sıkılmadan taktığım bir kolye. Bence Stork's romantik cümleler kuramayan ama sevgilisini illa ki mutlu etmek isteyen erkekler için tekrar üretmeli bunlardan.

Takıntım: aklıma gelmedi şimdi!

Ben bu şarkıyı duyunca şakırım.

Solumda pencere var.

Allah bitirdim mimi. Bu gün bitirebileceğimi biliyoruduuum. Hepinize iyi bir mim ve ödül mevsimi diliyorum. Okuyan hepiniz mimli ve ödüllüsünüz. Hadi göreyim sizi. Kaçmak yok, hepinizi yakalarım:D Şaka şaka!

2 yorum :

Demet / Demetoloji dedi ki...

:))) Aynı mimler bende de var, cevaplamam lazım :D

Suzy dedi ki...

Cheerful Demet: Mevsim mevsim şekerim. Mim dökümü mevsimi:)