12 Şub 2011

Sevgililer gününe ellerinizi hazırlayın


Sevgililer gününde el ele tutuşacaksınız da buna elleriniz hazır mı? Erkeklerin ellere çok önem verdiğini biliyor muydunuz? Ya kadınlar? Onlar da ellere önem vermezler mi dersiniz? Kadınlar da ellerini tuttukları adamın ellerinin bakımlı olmasından çok etkilenirler. Bakımlı ellere sahip olmak o kadar da zor değil aslında.
İçtiğiniz türk kahvesinin telvesi ile ellerinize lavaboda 1-2 dk masaj yapın. Anında netice alacaksınız. Sonrasında istediğiniz kremi uygulayın ama aslında hafif nemli ele uygulanan 1-2 damla zeytin yağı masajı her kremden daha etkili oluyor.
Yazının bundan sonrası ise sadece hanımları ilgilendiriyor.

Yukarıdaki kalpli ojeleri hemen şimdi yaptım. Bu geceki sevgililer günü kutlamamıza hazırlandım. Tırnaklara desen yapmakta aslında çok zorlanırım ama en sonunda pratik bir şekilde kalp yapmanın yöntemini keşfettim ve fotoğraflayarak paylaşıma hazırladım.
İki renk ojeniz varsa, bir de toplu iğneniz hemen başlayalım.

Önce, daha açık renkli ojenizi zemin olarak sürün ve hiç kurutmadan hazırda duran diğer ojenizle iki noktacık yapın tırnağınızın tam ortasına. Toplu iğnenin ucu ile her iki noktacıktan aşağıya çapraz olarak kalp olacak şekilde ojeyi şekillendirin. Minik iki dokunuşla ojeniz hazır. Kolay demiştim!

14 yorum :

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Ne guzel olmus ben sadece Krem surebilecegim simdi hic halim yok ;) ama hic tasirmadan yapmissiniz elinize saglik...

Unknown dedi ki...

Süper olmuş...
Bakkımsız erkek ellerine tahammül edemiyorum...Kadınlar kadar erkeklerde bakmalı ellerine...Eller temizliğin aynası galiba :)

keyf_i sibel dedi ki...

süper bilgiler.öptüm seni...

essra dedi ki...

bence ayaklara bakım yapmalı..ayaklara kapandırmak için:)

Nilgün Komar dedi ki...

çok ciciş!

Suzy dedi ki...

Kiraz Çekirdeği: Amaaa belki sürünce halin gelir:D Moral olur:)

içimizdeki karnaval: Kimisi bakıyor da kimisi çok umursamaz, bazen de meslek gereği bakımsız görünüyor eller tabi orada çare yok.

keyf_i sibel: teşekkürler, ben de öptüm..

essra: Ay onu söylemedim, blogta ayaklarla ilgili yazı yazınca fetişistler dadanıyo bloğuma. Spam mesajlar dolup taşıyor...

Nilgün Komar: Teşekkürler Nilgüncüm:)

yamesin dedi ki...

Keske bu yaziyi daha önce okusaymisim:)..ne de güzel olmus..

Adsız dedi ki...

slm şeker. eller fıstık olmuş. yalnız bişey dikkatimi çekti. alyansın yarım kalp diğeri de eşinde mi :) aynı alyanslardan bizde eşimle yaptırmıştık. benim yarım kalbimde taşlar vardı. eşimin düz. tesadüfe bak. lili ye ve sana öpücükler.

Suzy dedi ki...

Rory: Hemen yap canım aşığa her gün sevgililer günü di mi:D

Şinez: Evet kalp alyans, yarısı eşimde.

suhuba dedi ki...

Süpersin. Kahve telvesi ve zeytinyağı çok ilginç ama süper fikir hakikaten. Deneyeceğim. Kalp topluiğne birşey aklına düştümü illa çözümünü buluyorsun. Senin bu pratikliğini seviyorum.

Kolaygelsin

Marilyn Curie dedi ki...

kırmızı üzerine siyah kalp. değişik olmuş. havalı.

Suzy dedi ki...

suhuba: Harika ve anında etki yapıyor kahve telvesi, müthiş bir peeling. Evet çözüm bulmaya bayılıyorum. Böylece hiç bir şey imkansız görünmüyor.

Deli Kızın Sihirli Sandığı: Teşekkürler, siyah üzerine kırmızı kalp görünmedi denedim;)

RuhsuzKadın dedi ki...

ayy çok şirin olmuş ya!! Bayıldım >__< Çok da yakışmış :))

okuyan dedi ki...

harika bir fikir... teşekkür ediyorum:)
sevgiler...