26 Mar 2012

Harika Pazar

 Leyleği blogta görünce no'lur?
Babacığın doğum günü olan bu pazar gününe Lili ile erkenden uyandık. Bahar havası yumuşacıktı ve güneş de vardı. Harika bir sabah kahvaltısı ile güne başladık. Lili de hayvanat bahçesini gezebilmek aşkına kendisi yedi kahvaltısını. (Bu en büyük sorunumuz. Yemek yemek istememesi ve benim yedirmek zorunda olmam.) 
Parkta oynadıktan, ve bütün hayvanların fotoğrafını çektikten sonra çiçek açmış ağaçlara aşık olduk. Memlekete dönemeyen emekli Leylek amcaya üzüldük. Teselli ettik: "Gelicek ay gelcek torunlar cümbür cemaat sürü halinde beyaaa, üzülme sen!" (Bir yıldır trakya ağzını sökmüştür herhalde...)
Sonra, şarkı söyleyen oyuncak bebeklerinden hala korkan kızım kocaman ata korkmadan bindi yine. Üstelik büyük bir heyecanla... Bu hayvan sevgisi bizi nereye götürecek merak etmeye başladım.
"Beyaz Saray" yavrumuzu görmeye de gittik. Yine bir sürü hayal kurduk baba-Lili ve ben. Orada bir yerde hobi odam da var! Yakında buradan postlamak ümidi ile...

Gün kalabalık bir akşam yemeği ile bitti.

Sofradaki civcivler için buraya bakabilirsiniz.

5 yorum :

Tully dedi ki...

Ne kadar güzel yapmışsınız öyle, biz istanbul'un kalabalığından pazar'ın tadını bile anlayamadık:( hayvanat bahçesi tekirdağda var mı?

Suzy dedi ki...

Tully: Kaçın kaçın gelin haftasonları, buralar daha tenha... Tekirdağ girişinde bir PO benzinlikte birkaç maymun, tavuk cinsi, tavuz kuşları, deve kuşları ve tavşanlardan oluşturulmuş minyatür bir hayvanat bahçesi var. Tabi hayvanat bahçesi demek zor bile olsa çocuklar oraya bayılıyor, bir de ufak oyun parkıyla aileler için harika bir yer...

SaÇaKLı dedi ki...

civcivler şahane! :)

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) dedi ki...

sofra şahane civcivlere bayıldım :)

sevtap(karabidikim) dedi ki...

Sesizce takipteyim canım.Bebişlerden fırsat bulamıyorum.Liloşuma benim yerime öp.Civcivler çok tatlı ellerine sağlık.