1 Haz 2012

Suzy düğünde!


Düğünde ne giyileceği çok hassas mesele. Ortama göre olacak, gelecek kişilere de hitap edecek, gün mü gece mi göz önünde bulundurulacak, yaşımız başımız unutmadan giyinilecek...vs. Var mı unuttuğum kural? Bütün bu kuralları çantanıza koyup alışverişe çıkarsınız ve bazen milyonlarca elbise de deneseniz bir türlü o elbiseyi bulamazsınız. Hadi elbiseyi buldunuz, sonra da ayakkabı - çanta derdi sarar!


 Bütün bu sorunları çözmek için ben internetten yararlandım. (Allah allah neden şaşırmadınız acaba;) Ulaşabileceğim markaların koleksiyonları, sezonluk bütün ürünlerini taradım. Aklıma yatan tarzda ürünleri barındıran Forever New markası idi. Seçimimin bir sebebi de daha önce oradan giydiğim elbiselerde beden - kalıp sorunu yaşamamış olmamdı.


İşte seçtiğim iki elbise de bunlar oldu. İlk giydiğim elbise somon renkli olanıydı. İstanbul'da ise pudra renkli olanını tercih ettim. Somon renkli elbise ile neredeyse hiç fotoğrafım yok çünkü bütün gece organizasyonda bir aksaklık olmaması için koşturup durdum.


 Makyaj ve saç detaylarına geçelim. 
Somon renkli elbise ile şeftali tonlarında bir makyaj seçtim, saçımda ise kuaförüm romantik bukleler görmek istedi. Elbisenin ipeksi dokusu onda sedefimsi bir yansıma yaptığı için rujumu sadece pembe kalem sürerek hallettim böylece mat bir görünüm sağladım.
Pudra renkli elbise içinse şu koyu ruj akımından yararlandım. Oje ve ruju son gün flormar standından aldım.


 Ruj burada görünenden çok daha koyu ve oje de bu tonda görünüyor ancak sürdüğünüzde bordo olduğu anlaşılıyor tabi. Nefis bir ikili, tavsiye ederim.
Bu kadar iddialı bir ruj varken yüzümde saçımı da arkaya fönleyerek sert spreylerle sabitledik. Böylece saç da makyaj kadar iddialı hale geldi.


Son olarak herkesin bayıldığı ayakkabılarım. 
Ayakkabılarımı Kemal Tanca'nın Tekiradaki mağazasında buldum. Pembe olanı lazer kesimli ve minik taşlarla süslenmiş, sedef renkli olanı minik fiyonklu tasarlanmış. Ben somon renkli elbisemin tokasına uyması ve biraz daha ışıklı bir hava katmak için onları birer kelebekli broşla süsledim. Sedef renkli olanların da tokalarını çıkarıp incili ve taşlı borşlar koydum. Broş aparatı üstte kaldığı için kesinlikle ayağı rahatsız etmiyor aklınıza takılmasın. Yeter ki ayakkabı deri olmasın, istediğiniz ayakkbınızı bu şekilde süsleyebilirsiniz siz de!
Clutchımı Forever New'dan elbiselerle birlikte almıştım. Harika bir parça. Elbisedeki inciler ve taşlara mükemmel uyum sağlıyor.

10 yorum :

ayten yılmaz dedi ki...

çok güzel olmuşsunuz suzy ve lily ayrıca tavsiye ettiğin giyim markası forever new benim evime yakında varmış farketmemiştim çok teşekürler artık özel günlerimde oraya uğramayı unutmıycam..

Suzy dedi ki...

ayten yılmaz: uçuş uçuş çok zarif modelleri var üstelik her yaşa hitap eden hatlar düşünülmüş romantik konseptte. Günlük giyim için de çok kaliteli ürünler... Size yakın olması da kıskanılacak bir durum benim için:( Ne güzel...

Muj dedi ki...

Kuzum çantada pisti olacağız :))çok güzel olmuştun hakikaten hele o kısa saca ne yaparsın diye düşünmüştüm ama havalı olmuştu :)

Suzy dedi ki...

Müj: zevklerimiz ortak demek ki, aynı clutchi seçtiysek... Teşekkür ederim canım. Daha da fikrimiz var bu sacla ilgi. Başka düğünlerde kullanırız şansımızı. Mesela bu gün yine düğünümüz. Maşallah bize.

gooogoook dedi ki...

Hepsi çok zevkli seçilmiş, gerçekten hepsine bayıldım. Çanta zaten acayip birşey, hakikatten sözün bittiği yer:)!

Suzy dedi ki...

gooogoook: Çok teşekkürler. O markanın çantaları çok zarif ve hepsi birbirinden güzel. Açıkçası seçmekte zorlanmıştım. Sıkışık zamanda düğün kombini düşünülürse en pratik çözüm Forever New benim için.

Fashionobsession-mieni dedi ki...

Woow you look stunning! The dress is really awesome! I love the colour and the cut and your shoes goes perfectly with it! Gorgoeus pictures!

Hope you visit me on my Blog
fashionobsession-mieni.blogspot.com

Suzy dedi ki...

Fashionobsession-mieni: Thank you:) I'm comin to your blog, see you there...

Adsız dedi ki...

Peep Toes'lar muhtesem, güle güle iyi günlerde kullan ;)

sevgilerimle

Suzy dedi ki...

streetfashionandmore: Teşekkürler. Benden de sevgiler...