19 Haz 2012

Özür dileyerek son durum!


Domainimi değiştirdim ve sorunlar böyle başladı. Aslında bir sorunum olduğunu bile bilmiyordum ta ki gooogoook haber verene kadar. Sizlere şurada, eğer blog listenizde linkimi yenilerseniz güncellemelerimden haberdar olabileceğinizi yazmıştım ancak hala öyle olmuyor. Malesef böyle bir ekleme yapıldığında eski bloğun ismi yazıyor ve ona ait güncellemeler görünüyor haliyle. Sanırım bir yerlerde bir şeyleri eksik yaptım diyerek günlerdir okuyorum ve birsürü değişiklik yapıyorum ancak hala başaramadım. Bu arada bir dolu şey öğrendim. Neredeyse bu soruna da teşekkür edeceğim;) 
Bir hal çaresine bakabilirsem yine haber vereceğim ancak hala nasıl böyle bir sorun oluşur anlayamıyorum. Bloğumun güncellemelerini Google+ ile takip edebilirsiniz.
Şimdilik beni affedin ve bu minik çiçekleri kabul edin. Okumadığım zamanlarda twitleyebilirim (@lilibebek) ya da instagramda (lilibebek) görünebilirim. Oradan takip edebilirsiniz.

7 yorum :

Canlı TV dedi ki...

blog domainin güzel çalışıyor görünüyor.

Suzy dedi ki...

Canlı TV: domain çalışıyor da, olan blog listesine eklenince oluyor. Eski blogun ismi yansıyor listeye ve güncel yazılar yansımıyor. Nasıl bir arızaysa...

Suzy dedi ki...

Cliff Tune: Hi Cliff, I left my comment (ENTER ME) to this post, I liked your post (with face button), I'm already your follower... Hoope to win now.

ANTİGONE dedi ki...

ben de nereye kayboldu bu kız diyordum! neler neler dikmişsin bu arada. yeni domainin de ahyırlı olsun tatlım ;))

Suzy dedi ki...

antigone: aman aman sorma... Ne kıl bir işmiş! Her gece oku oku gözlerim yanıyor ama sanırım akşam hallettim bu işi yani bende çalışıyor artık linkim.

kirazcicegi dedi ki...

ben de blog adresimi değiştirdim aynı sorun,listedeki üyelere blog adresim değişti diye ileti gönderdim ama ne kadar etkili oldu bilmiyorum :)Umarım bir çözümü bulunur.

Suzy dedi ki...

denisethemenace: RSS ayarlarını yeniden yapılanır, ben hallettim bu sorunu veşurada yazdım:
http://www.lilibebek.com/2012/06/o-soruna-ne-oldu.html