31 Oca 2013

Filorga ile cilt bakımı keyfi



Geçen hafta Filorga'nın ürünleri ile harika bir bakım uygulandı cildime. Yukarıdaki resim; bakımdan sonraki havalı halim;)O dudak o yüzden öyle bükülmüş.


Fotoğraflarda önceki ve sonraki halimi görünce gözerime inanamadım. Göz kenarlarımdaki o çizgiler gözle görülür şekilde azaldı.


Öncelikle cildim temizlendi ve soldaki komik görüntüye büründüm. Cildi düzenleyen ve aydınlatan maske ile cildim beslendi. Sonrasında göz kenarlarına DEEP-FILL doldurucu bileşimle kırışıklıklarım dolgulandı. Cildime de SLEEP AND PEEL kremi ile bakım yapıldı. En son olarak da bu müthiş spreyle keyiflendim. O spreye gerçekten bayıldım, kokusu ve uygulama şekli harika.

8 yorum :

Unknown dedi ki...

Yuo are so nice also with the cream:-)

Suzy dedi ki...

Effe coco: Thank you so much, its a real compliment;)

Esra dedi ki...

pek bilinmiyor sanırım ama benim de severek kullandığım bi marka. Özellikle göz kremini çok seviyorum ayrıca yılda bir kez 21 günlük bir kürü var onu kullanıyorum eğer indirimde yakalarsam :)

gooogoook dedi ki...

O kadar iyi birşey yapmışsın ki, kışın ne kadar yorgun ve bir o kadar da bakıma muhtaç hale düşüyor güzel ciltlerimiz, çok iyi olmuş:)

Ayten dedi ki...

o kremli burnunu ısırıcam gelince:) çok özlemişim yahu!

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

ahh bende istiyorum:)ara sıra eczacım arıyor gidip yaptırıyordum ama çok ara vermişim okuyunca bu postu anladım.yüzünüz cidden daha bir kendine gelmiş görünüyor.

Suzy dedi ki...

Esra: Ben de yeni tanıştım, bilmiyordum.

gooogoook: evet parladım;)

Ayten: Minicik burnumu mu? Liloş öyle dedi bana biraz önce:D Babası ile Tekiraya giderken beni de öyle yemeği arasında pazara bıraktılar. Ben de cildi kuru diye kremledim burnunu. "Minik burnumu mu kremliyorsun anne?" diyo yaaa:D

Alanay yıldırım: eczacına git bi uğra bakalım neden unutmuş seni... hmmm!

izmir çiçekçi dedi ki...

yararlı bilgiler için teşekkür ederim