6 Şub 2013

Tiger on my blazer


At last... i got my blazer from persunmall.com
I waited it impatiently because it was looking perfect on their internet site and i really need this piece in my wardrobe. This blazer will be my savior in the office as well as at the spacial nigths because it is very comfortable for a hard working day and it is conspicious unique designe with  perfect material for a party night.

En sonunda... Persunmall.com'dan aldığım blazer ceketim geldi.
Büyük bir sabırsızlıkla bekledim onu çünkü sitede mükemmel görünüyordu ve dolabımda böyle bir parçaya gerçekten ihtiyacım vardı. Bu ceket hem ofiste hem de özel gecelerde kurtarıcım olacak kesinlikle çünkü  yorucu bir günde giyilebilecek kadar rahat ve özel bir gecede giyilecek kadar sıradışı tasarlanmış ve kaliteli malzemeye sahip.


If you still didn't hear about persunmall.com; its an online retailer. You can find shoes, jewellery, bags, accesories and different styles of clothing, i mean everything for each style with perfect quality;)

Hala persunmall.com'u duymadıysanız; bu bir alışveriş sitesi. Her tarza hitab eden tarzda giyim, ayakkabı, takı, çanta ve aksesuarlar var üstelik kaliteliler de... Üstümdeki cekete dayanarak konuşuyorum.


If you want to have this blazer, click here
Here is your 10% discount code for your firs order.
Don't forget to look for the "Free Shipping" mark if you want regular mail but if your choice is express delivery look here for the shipping charges.

Bu ceketi almak isterseniz linki burada.
Ceket 2-3 gün hazırlanma aşamasından sonra Türkiye'ye yaklaşık 25 günde geliyor.
İşte ilk alışverişiniz için sizlere %10 indirim kodu.
Alışveriş yaparken lütfen normal posta yolu ile gelmesini ve ücretsiz olmasını istiyorsanız yeşille yazılmış "Free Shipping" yazısını arayın. Expres gönderi içinse şurayı tıklayarak ücretlerle ilgili bilgi alabilirsiniz.

5 yorum :

gooogoook dedi ki...

Çok şık çok iddialı bir model gerçekten, süper duruyor üzerinde, bu kadar zarif olunca hepsi yakışıyor, güle güle giy;) çok beğendim, çünkü hakikatten sıradışı ama bir o kadar da klasik bir havası var...

darkolivee dedi ki...

inanamıyorummmm çok güzellll, alışılmışın dışında şıklık garantili bir ceket

çok yakışmış canım

Blogger Bolat dedi ki...

Çok hoş kıyafet, tebrikler.

Unknown dedi ki...

Seni çok beğenip takdir ettiğimi daha önce de söylemiştim, yine yanıltmayan bir kombin... Süpersin :)

Melislicious dedi ki...

hiç abartılı ve frapan durmayan bir kaplan desenmiş bu... Süpermiş valla bayıldım hemen kıyafetin havasını değiştirecek bi parça. Güle güle giyin işaallah!
arkada görülen manzara da Tekirdağ galiba hoş görünüyor bu açıdan görmemiştim hiç:)))