4 Mar 2014

Bahar alışverişi...


Bahar geldi ve içimiz kıpır kıpır itiraf edelim şunu! Bende bu kıpırtı alışverişe vurmuş olacak, kendimi blog yazmak yerine wish listler hazırlarken buluyorum. Yine nereden buldum bu güzellikleri diye soracak olursanız biraz bahsedeyim.





Kampanyon'da buldum:) Bir çok site aynı yerde ve fiyat kıyaslamasını kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Tabi Kampanyon bir alışveriş sitesi değil. Sadece kolaylıkla marka ve tasarımcıların ürünlerine ulaşıp basitçe fiyat kıyaslaması size sunuyor. Mesela yukarıdaki fotoğrafta Elif'in (Pride Fashion Elif Uysal) elbisesini, Fendi ayakkabıları, Jimmy Choo çanta ve gözlükleri bir arada nerede bulabilirsiniz başka? 


Elbiseler süzgeci ile elbiseleri açtığınızda ise sadece fiyatları değil ayrıca Kampanyon'a özel indirim kodlarını da görüyorsunuz. Merak etmeyin her bölümde özel indirim kodları mevcut. Sadece elbiselere has değil elbette. Torpilliyiz;)

En modern kazaklar, etekler, aksesuarlar ya da ayakkabılar ve daha bir çoğu bir arada. Yine de siz arama kutusundan istediğiniz kazağı ya da ayakkabıyı özellikleri ile arattırabilirsiniz. Ya da renk paletinden rengi seçerek daha kapsamlı bir arattırma da mümkün. Bu bahar alışveriş damarlarından fazla kan akan fıstıklara gelsin bu indirim kodlu sitenin yazısı. Hadi hayırlı alışverişler...

Hiç yorum yok :