25 Mar 2014

Topuklar Konuşur Mu?


1, 2, 3, 4, 5

Size de olur mu bilmem. Bazen sadece topuğu bile alıp götürüverir sizi bir ayakkabının. Onu mağazada öylece bırakıp gitmek istemezsiniz işte... Yutkunup karşısında hayal kurarsınız, hangi elbise hatta hangi kot pantalonunuzla birlikte kombinleyecesiniz. İkisine de birden yakışacak üstelik. Hem işe gidersiniz hem partiye onunla... Düşünceler akıp gider, bir yandan beyninizin diğer lobu bütçenizi hesaplar ve duygularınızı frenlemesi için size sinyaller gönderir; "Yapma, fiyatı kaç biliyor musun sen bunun? Kotlarının altına giyecek ayakkabın mı yok senin be kadın? Çocuğun okul masrafları n'olacak?" Çocuk deyince sular seller durur ya, elinizden yavaşça bırakmaya yönelirsiniz ayakkabıyı, ellerinizin içi o anda terler. Çok geç artık o ayakkabıya bağlanmışsınızdır. Ya da internette gördünüz o ayakkabıyı, eliniz bir türlü kırmızı çarpıya basamaz, titrer. Fare bile kıpırdamaz kapatma ikonuna doğru. Artık o sizi frenleyen lob onu almak için bütçenizi nasıl ayarlayacağınız üzerine projeler kurmaya başlamıştır bile.
Bence hepimiz yaşamışızdır bunu. Öyleyse size biraz sonra vereceğim adres sizin için bir hazine olacak sanırım. Çok ünlü marka ve tasarımcıların ayakkabılarını çok uygun fiyata bulabileceğiniz bir site. Henüz alışveriş yapamadım ama yukarıdaki sahneyi defalarca yaşadım. İlk fırsatta denemeyi planlıyorum. Tabi sizlerden gelecek olan yorumlar beni frenlemezse. Var mı deneyimi olan?
Bu harika ayakkabı cenneti dressale.com. Sık kullanılanlara eklenilebilinir;)

5 yorum :

KendinDik.Com dedi ki...

ben de genelde konuşan ayakkabıları duyma eğilimi gösteriyorum.

ne zaman "yeter artık düz ayakkabı alacağım" diye dışarı çıksam, ayaklarım bir çift topukluyla buluşuveriyor.

Bir muhabbet, bir muhabbet hoop bakmışım eve gelmişler birlikte!

gooogoook dedi ki...

Seçtiğin modeller harika Suzy'ciğim. 4'ü özellikle çok beğendim canım, henüz oradan alışveriş tecrübem yok ama modellere göz atmakta faydavar;)) Sevgiler.

gooogoook dedi ki...

Seçtiğin modeller harika Suzy'ciğim. 4'ü özellikle çok beğendim canım, henüz oradan alışveriş tecrübem yok ama modellere göz atmakta faydavar;)) Sevgiler.

Suzy dedi ki...

Kendin Dik: Nolacak bizim bu halimiz... Elbiselere insan muamelesi yapıyor ayakkabıları adam yerine kouyoruz. Nasıl bir derd sardı ki bizi şimdi. Çok tatlı:D

gooogook: Bol zamanın varken yap derim. Yarım günümü aldı gezmek. Bi çıkamadım siteden. Hastalık gibi:(

Adsız dedi ki...

iş yerimde bir kız vardı yıllar önce, o gelmeden topuk sesleri gelirdi, heyecanlanırdım. gizli gizli aşk beslemiştim.

yazıyı okuyunca o geldi aklıma.

topuk önemli hocam, al bence