31 Mar 2014

Leylek gören oldu mu?


Hala leylek falan görmedim ama bu yaz yine gezesim var. Ben leyleği havada da karada da görsem çok gezerim yazları. Geçen yaz İtalya'nın üç şehrini görme şansım oldu ve şükrettim içimden gözlerimin o güzellikleri görebiliyor olmasına ve benim oraya gidebilme şansıma şükrettim. Tabi gezerken içimi sıkan minik bir pürüz vardı. Genelde hayatımı planlıyorum da ben... Bu plana göre önce Türkiye'yi görecektim. Hala görmediğim şehirleri, güzellikleri, tarihi eserleri var memleketimin. En çok merak ettiğim de şu nefis Kapadokya. Şimdiden kolları sıvadım. Araştırıyorum hotelleri. Harika fikirler arasında kalbimi çalan yer de Türkiye'nin en iyi mağara hoteli Kayakapı oldu.


 Siz nasıl buluyorsunuz mağara hoteli fikrini bilmiyorum ama resimlerine bir göz atın derim. Büyülendim... Bir kadeh şarap eşliğinde o manzarası için neler vermezdim. O kilimin üstündeTürk kahvemi yudumlarım gidince ya da şu havuzda ışıklar içinde yüzerim... Kesinlikle nefes kesici bir güzellik. Yazdıkça daha çok karar veriyorum. Arkadaş (ya da sevgili EVREN), o hotele bu yaz gidiyorum, sen de bana bu şansı doğurmak için elinden geleni yapıyorsun. Ben o masada gün batımını izleyeceğim söz:) Hayal kurması bile güzel. Siz ne diyorsunuz, resimleri beğendiniz mi? E hadi o zaman gidelim mi?

3 yorum :

gooogoook dedi ki...

Suzy'ciğim, ben gördüm hem ayaktayken, hem de bilgisayar başındayken dışarı bakınca, galiba ben buraya gideceğim:))Enfes bir yer!! Bayıldım, gerçekten hayranlık uyandırıcı müthiş bir manzarası var!

Suzy dedi ki...

Gooogoook: beraber bi tatil de süper olur:) şans bu, olur mu olur canım benim:)

Ayşe dedi ki...

Ben arabada gördüm. Leylek yuvasındaydı manası ne olacak acaba :)