16 Eyl 2014

Siyah - Beyaz


Bu aralar üzerimde taşımaktan en zevk aldığım renkler: Siyah - beyaz
Kombinlemesi kolay olduğundan değil sanırım sadeleşmeye ihtiyacım olduğundan olsa gerek. Yoksa ne giysem diye dolap karşısında geçirdiğim süre hep aynı ama ne hissettiğimi bilmek önemli olan. 



İyi hissetmek için ne hissettiğinizi analiz etmeniz önemli. Eğer doğru teşhisi koyarsanız ve bu teşhis moralinizin pek de parlak olmadığı sonucuna vardırıyorsa sizi duruma göre enerjinizi doğru kıyafetleri seçerek yükseltmeniz mümkün. İnsanın kendini iyi tanıması bu noktada da önemli. O anda enerjinizi yükseltecek olan kıyafetleri, renklerini ya da tarzını sizden iyi kim bilebilir ki...


İyi hissetmenizse özgüveninizi arttıracak kadar önemli bir faktör. Yani diyorum ki eğer doğru giyindiğinizi hissediyorsanız emin olun yere basışınız bile güçlü bir kadının adımları olacaktır.


Bu aralar enerjimi iyice kontrol etmeyi başarmış gibi hissediyorum. Tabi ki yıllarımı aldı okuyup bunu kontrol altına almayı başarmak ama bu aralar öyle olaylar oluyor ki kendimi resmen an ve an daha iyi hissetmeye başlıyorum ve işleri tekrar eski düzenine sokabiliyorum. Mesela üzerimdeki kotu almaya karar verdiğimde stokta kalmadığını gördüm frontrowshop 'ta. Tabi ki hemen hayal kırıklığına uğramadan sayfayı kapattım ve hayal kurmaya başladım. Buna vizyonlama diyoruz. Bir kaç gün sonra pantalon tekrar stoğa girmişti ama sadece "M" beden kalmıştı. Yine de aldım ve daraltmayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?


Degaje bluz: Kışın ben diktim
Sandaletler: Diveresse
Çanta: Persunmall


2 yorum :

Adsız dedi ki...

tarzınıza bayıldım :)

Adsız dedi ki...

tarzınıza bayıldım:)