14 Nis 2016

Enerji Oyunları - Yükseliş


Video açılmazsa tıklayın: https://youtu.be/Dod0UnYC0qM
Bir fizikçi olan Winfried Otto Schumann, dünya frekansını 7.83hz olarak tanımlamış. Dünya frekansının düştüğü haberini ise geçen sene annemlere bi kahve içmek için uğradığımda, açık TRT kanallarından birinde haberlerde duymuştum. Dünyanın frekansı düşünce ne olur bilmiyorum ama bu hafta "Yükseliş'ten" bahsediyorum videomda.
Aslında geçen hafta anlatmalıydım ama bir türlü netleştiremedim, yükselen frekans hangisi? Eğer Dünya'nın frekansı düşüyorsa kiminki yükseliyor bir türlü anlamadım ve yine sordum yüksek bilince. Soru sorunca cevap bekler öğrenci... ve cevap bazen sonradan gelir. Bir hafta boyunca öyle insanlarla tanıştım ki gerçekten mucizelerin içinde yaşamak gibiydi. Tanıştığım herkes bir mucizeydi adeta. Hepsi özel yeteneklerini keşfetmeye başlamış insanlar. Kimisi yaratım gücünün yüksek olduğunu biliyor, kimisi insanların ışığını görüyor, kimisi şifalandırmak için gelmiş dünyaya, kimisi yardım etmek için... Herkes bir harikaydı. Neyin yükseldiğini anladım sonunda. Yükselen İNSANLIK'tı.
Etraf savaş içinde olsa da İNSAN bir şeylere uyanıyordu. İnsanlar artık birbirine değer vermenin, birbirine önem vermenin ne kadar önemli olduğunu biliyordu. İnsanlar artık kendi ışıklarını toplum baskılarıyla kapatmaktan bıkmıştı ve sadece kendileri olmak için adımlar atıyorlardı. Kendilerinin bütün mistik özelliklerine sahip çıkıyorlardı. Bu hafta çok öğreticiydi benim için ve sıra anlatmaya gelmişti.
Videomu çektikten sonra yazımı yazmaya oturdum. Videoda anlatırken hatırlayamadığım frekansı araştırırken fizikçi Schumann'ın adı ile karşılaşınca neyi hatırladım biliyor musunuz? Bazı rüyalarımı hatırladım. Belki hatırlarsınız instagram hesabım @Lilibebek 'te paylaşmıştım: "Rüyamda ne zaman uzayı görsem hep Schumann çalıyor...vs" diye yazmıştım. İnanamıyorum! Meğer dünyanın titreşim frekansını bulan kişinin ismi de Schumann. Bu iki Schumann farklı kişiler olabilir, benim için ilginç olan rüyalarımın benim dikkatimi bildiğim konularla gerçeğe çekmeye çalışıyor olması. Çünkü piyanist Schumann'ın kitabını 6 yaşımdan beri çalıyorum. Rüyalarım uzay diyor, evren diyor, frekans diyor. Her frekans bir ses diyor. Her gezegenin bir sesi var diyor. Kozmosun bir orkestrası var ve bütün bu gerçeğe entone ol diyor.
Ya da kısaca yine; TESADÜF YOKTUR! diyelim biz buna.

Yükseliş'ten ne çıkarımız olur diye düşünenlere cevap vereyim hemen. Videoda da paylaştığım gibi öncelikle yaratım hızımız artar. Yani artık git gide daha da hızlı hayal ettiklerimiz olmaya başlar. Bu bir yandan iyi ama bir yandan da dikkat edilmesi gereken bir durum. Eğer kötü düşünürseniz de çok daha çabuk kendinize negatif durumları çekeceksiniz. Dolayısı ile elinizdeki gücün kontrolünü ele alma zamanı. Doyasıya yaratım oyunları oynayın. Güzel şeyler hayal edin, hep bir şeyler isteyin ve yaratın. Size sürekli alışveriş sebepleri üretin demiyorum. Bazen "bir şey iste!" deyince hep materyal talepler anlaşılıyor ve bazıları "İstemem, her şeyim var!" diyebiliyor. O zaman maddi -  materyalist taleplerin dışına taşın. Hatta yardım edeceğiniz insanları talep edin, madem her şeyiniz var. Onlara bir yardım eli uzatın. Siz dilerseniz size yardım eden de, yardım isteyen de ayağınıza gelir. Enerjiler artık hızlı yaratımı gerçekleştiriyor. Kim bilir belki çoktan fark etmişsinizdir...

6 yorum :

BlogluYORUM Gökçe Bağtır dedi ki...

İçim rahatladı.. İşaretleri takip etmeyi severim. Bir kaç yıldır belki sadece çocuklarımla ilgilendiğimden ve kendimi unutacak kadar yorulduğumdan uzaklaşmıştı herşey. Daha bu sabah eşime anlattım. Yine sorularıma cevaplar gelmeye başladı diye. Şimdi de bu videoyu izledim. Yine bir cevap.. Teşekkür ederim.

gooogoook dedi ki...

Evet Sevgili Suzy, yükselişle ilgili sözlerine katılmamak imkansız, zamanı gelince öğretmen öğrencisini buluyor gerçekten. Herşey gönlünce olsun;)

shadoweyes_ontheway dedi ki...

Suzy inanamıyorum. Bu enerji konularıyla bir senedir ben de ilgileniyorum. Ne zaman aklımdan kalbimden geçen bir konu olsa senin yazdıların cuk diye oturuyor. Acayip bir tele iletişimim var seninle :) YAzıların sıkı sıkı takip ediyorum. Sadece dikişlerini değil yani :) Frekansımızın yükselişte olduğu bir hayatımız olur inşallah :)

Suzy dedi ki...

gökçe bağtır: Kesinlikle ben hep soru cevaplarla ilerliyorum. Uzun zamandır bu şekilde hayatımı oluşturuyorum. En önemlisi aslında doğru soruyu bulmak...

Shadoweyes Ontheway: Yalnız değiliz... Her an birlik içinde yaratıyoruz gerçeği. Pozitifte olanlar da bu senkronizasyou yakalıyor. Yani telepatik iletişim de gayet mümkün. Son zamanlarda bana herkesle oluyor. Mesela kolye hediye edeceğim birisi diğer gün beni arayıp rüyasında ona kolye hediye edeceğimi görmüş. Sürprizi bozdu o derece:D

Unknown dedi ki...

bir süredir uzaklaşmıştım, dedim hiçbir yöntem işe yaramıyor, sen bildiğini oku. yine içim kinle, nefretle, öfkeyle doluyordu, çözdüğüm konularda sakindim ama çözemediklerimde eskisinden bile saldırgandım, kendimden, kalbimden uzaklaşmıştım ki blogunu okumaya başladım. iyi geldi. insanın kendine yapacağı en büyük kötülük kendinden uzaklaşması.
aynalık için teşekkürler.
devamını bekliyorum. çoğaldıkça iyileşiyoruz.
sıla

Suzy dedi ki...

Sila Dogan: Yooo asla yapmıyoruz. En çok önce kendimizi seviyoruz;)