6 Nis 2016

Pudra Deri Culottes


Deri culottes (etek pantalon) takıntım devam ediyor. Bu defa da pudra tonlarında bir jest yaptım kendime. Yumuşacık bir deri, giymesi çok zevkli, rahat hissettiriyor. Geçen yaz da etek dikmiştim bu suni deriden kendime. Belki buradan görmek istersiniz.




Diktiğim kalıbı söylemeye utanıyorum artık. Yıllardır aynı kalıp, ancak bu defa paçalar dar değil. Üst kısmı oturtunca paçalarda istediğiniz değişikliği yapabiliyoruz zaten. Yeni kalıba ne gerek var;)
Pantalon kalıp: Burda 2010/02
model: 111 (Audrey Hepburn)


Hafta sonu bu kombini tercih etmiştim. Hem benim içim açıldı hem de gören arkadaşlarımın. Bazen sadece giyimimizle fikir verebiliyoruz insanlara. Unutmayın kızlar, o kot pantolonlara mahkum değiliz. Tamam pratikler ve rahatlar ama bir yere kadar. Koca kış onlarla takıldık. Sıyrılın artık içlerinden. Şimdi değişiklik yapma zamanı. Baharı kıyafetlerle de kutlayabiliriz.



1 yorum :

gooogoook dedi ki...

Çok tatlı bir çalışma olmuş Suzy, güzel günlerde giy:) Rengide harika deri olması ayrı güzel. Bol paça pantolonlar yükselişte gerçekten. bir tane de ben dikmeyi istiyorum, senin ki kadar yumuşak bir deriden olmasa da evde düşündüğüm bir kumaş var, hemen ona bir göz atayım. Sevgiler.