27 May 2016

Enerji Oyunları - Dualite


Video açılmıyorsa buradan izleyebilirsiniz:  https://youtu.be/5shcutLXBcM

İnsan iyiliği ruhu ve kötülüğü de egosu ile yaratır. Çünkü bilinç altınız (egonuz) sizin kulağınıza sürekli yetersiz olduğunuzu, sürekli eksik bir şeylerinizin olduğunu, sürekli başaramayacağınızı fısıldayıp durur. Size bir sır vereyim mi, bazen iyiliği bile egomuzla yaratabiliyoruz. Çünkü bazen ego, iyilik yaparak tatmin olur ve insanların aciz olduklarını görüp onların kendisinin yardımına ihtiyacı oldukları ile tatmin yaşar! Sizin hiç, ekonomik durumunuz kötüyken size yardımcı olup duran, sizin ekonomik durumunuz iyileşince sizinle arası bozulan zengince bi arkadaşınız oldu mu? Bu verebileceğim örneklerden sadece bir tanesi...
Dualite, insan egosunu dinlemeyi ve ona uymayı bırakana kadar devam edecek insanoğlu için. Çünkü ruhumuz ışığı temsil ediyorsa, egomuz da karanlığı temsil ediyordur. Genelde insanlar, bilinç altlarındaki kısıtlı kaynak inancı ile hareket ederler. Savaşları doğuran inanç da kısıtlı kaynak inancının ta kendisidir zaten. Aman dünyada petrol rezervi biterse ne olur? Cevap veriyorum: suyla çalıştırılan araba üreten adamın, atölyesinde ölü bulunmasından sonra ilginç bir şekilde ortadan kaybolan araştırmaları bence ortaya çıkar, ya da dünyadaki binlerce dahiden biri çıkıp suyla giden arabayı yeniden icad eder? Hatta belki insanlar arabaya ihtiyaç duymayacağı bir döneme bile gelmiş olur. Kim bilir? Belki astral seyahat moda olur ileride, bırakırız makine ile uğraşmayı olmaz mı?
İçimizde korku olduğu sürece dualite devam edecek. Korku egonun konuşurken en sık kullandığı histir. Bilinç altınız korku yaratarak sizi bilinmeyenden hem de bilinmeyenin her türünden korumaya çalışmaktadır. Aç kalacağı korkusu ile insan hırsız olup hak yer hale gelir. Aşağılanacağı korkusu ile kendini çok başarılı gibi göstermeye çalışır ve bir sürü diploma ve sertifika peşine düşer, sonra gidip çok para kazanmaya çalışır ki kaliteli bir cep telefonu ve fiyakalı arabası olsun. Olsun ki dışarıdan bakan hiç küçümseyemesin. Onu diyordum, olduğunuz halde ne kadar başarılı olduğunuza inandığınız anda insanlar da size inanır. Siz kendi kalitenize inanırsanız artık insanlar bir takım egoistik durumların peşinde koşmamanızı anlamaya çalışır, sorgular ama eleştirmez. Sadece saf SİZ olmayı başardığınızda huzur içinde kendinizi en içten gülümsemenizle takdim edersiniz ve herkes de sizin gerçeğinize ayak uydurarak yarattığınız saf SİZe saygı duyar. Kendi içimizdeki savaşı bitirmeden dışarıdaki savaşı asla bitiremeyiz kabul edin.
Kendinizle küs iseniz, kendinizi affetmiyorsanız malesef kendi geleceğinizi içinizdeki savaşla yaratmaya başlamışsınızdır. Hiç bir şekilde yapmış olduğunuz hataların intikamını kendinizden sonsuza dek almaya çalışmayın. Sizin sebep sonuç yasasına göre yaratılmış ve ödemeniz gereken bir bedel vardır evet ama siz kendinizi affedebilirseniz ancak o zaman enerji regulasyonu sağlanacak ve işler sizin için yoluna girecektir. Affetmek şart dediğimde bunu sadece başkaları için demiyordum, kendiniz için de diyorum. Affetmediğiniz sürece egonuzun yönetimi altınızdasınız ve hala dualitenin karanlık kısmına takılı kalıyorsunuz. Zaten ya aydınlık kısmındasınızdır ya da karanlık kısmında. Ancak ruhuyla bir olmayı başaran oyunun kurallarını öğrenmiş olacak ve ancak kuralları öğrenen bu dualite sisteminden kurtulabilecek.
Artık keyifli oyunlar. Hayatı ciddiye almayın, çünkü ruhunuz hiç ama hiç ciddiye almıyor. Ne de olsa o sonsuz olan ve sadece var oluşu büyütmeye çalışandır, ego ise bedeniniz ölünce onunla birlikte yok olacak olan. Korkması gereken elbette egodur. Siz kimi dinleyeceğinizi ve kime benzemek istediğinizi seçin!

4 yorum :

Unknown dedi ki...

Tam ihtiyacım olduğu anda paylaşımı izledim,beni anlayan teseelli veren bir arkadaş gibi anlattınız.Hayatıma giren insanlar nedense önceden zenginmiş,anıları hayal edemiyecegim kadar lüks,benim karşıma borçlarla çıkıyorlar yada onları ben çekiyorum :) arkadaşlığın anlamı,hastayken yardım etmek,para isterse vermek,dışarıya yalnız gitmek istemediğinde yanında olmakmı? Ben kendime deger vermezsem kimse vermezmiş,teşekkür ederim,dışarda fırtına var seval dışarda yürüyüş yapmak istiyor onu çıkarıp gezdireyim hava alsın :)

moonsun dedi ki...

Teşekkürler baZı anlayamadığım şeyler var.. Din inanç günah namaz allah... Hala tam oturtamadım.. Acaba mevlana ve şems de dualiteyi mi temsil ediyorlar.. Hayat güzel ama zihin yaramaz cocuk. Anlamak istiyo. Sninki gibi.. Cok tatlısın.. Çok güzel anlatıyorsun.. Ay güneş benimde amblemim.. Bi de bi astrolog bana senin dualite haritan var demişti.. Ben bunu değiştirebilirmiyim?? Sevgiyle kal..

Suzy dedi ki...

seval yılmaz: Acaba zenginliğin bir gün bittiğine mi inanıyor bilinç altın?:) Sor bakalım kas testiyle. Bir de arkadaşlarına insan yardım eder evet ama iyi arkadaş gibi hissetmek için insanların hep zor anlarında yanlarında olman gerektiğini hissediyorsan o zaman hep zor durumda olanlar sana gelir! İnançlarını kontrol etmelisin!

moonsun: kuranda ne yapmamız gerektiği yazıyor ve yapmamamız gerekenlere de günah diyerek bizi korumaya çalışıyor. Sadece bize neden yapmamız ya da yapmamamız gerektiği anlatılmıyor. Ben de bu nedenleri anlatıyorum zaten anladığım kadarını tabi ki sadece... Mevlana da uyananlardan ama malesef blokajlarını sözlerinden bulabiliyorum bir theta healer olarak. Onun zamanında olsam mevlananın bilinç altını programlar ve insanlara çok daha umut verici sözler bırakmasını sağlardım... Neyse o zamanlar için o gerekliymiş. Kurandan başka bir şey okumasak bile olur aslında boşuna kodlanmamak için ama her kuran mealini de adam gibi adamlar çevirmemiş. Üniversitede iken okuduğum kuran bana resmen tokat gibi vurmuştu. Öyle bir yazmış ki mealde sanki Allah kadınları erkeklere zevk malzemesi olsun diye yaratmış dersin. Sonra anladım ki insana güvenip Allahı tanımaya çalışmayı bırakmak lazım. Kendi içimde ben onu bulurum dedim ve beni kıran bir Allahım yok benim ya da beni malzeme gibi bir başkasına sunan... Dualite haritası ne demek bilmiyorum. Astrologların kullandığı bir terim olsa gerek. Atıp tutmayayım boşuna. Araştırıp bişey bulursam yazarım buracığa;) Değiştirebileceklerine gelince... Kendinden başla!

Unknown dedi ki...

İnsanların ,önceden çok zengin olup pahalı alışverişler yaparken ,bir emekli maaşı ile geçinmek zorunda kaldığı zaman zenginlik bitiyor :) :Kas testiyle kendime sordum evet zenginlik bitiyor :) arkadaş konusunda= çocukluğumdan bu zamana kadar olan hayatımı gözden geçirdiğimde , yaşlılarla geçen bir hayatı geride bırakmışım\son 4 sene içinde en iyi yaptığım iş yine (3 tane )yaşlı bakımında çalışmak oldu,dün yaşlı iki kız kardeşin bakımında çalışmak için telefon geldi,ziyaretlerine gittim bir bakıcı bayana çok ihtiyaçları var ama kabul etmedim,bir paylaşımınızda sizinde bakmakta olduğunuz
ALZHEİMER hastanız olduğunu söylemiştiniz acil şifalar dilerim \ dinler inançlar konusunu anlatan çok duygusal ve düşündürücü bir film, internetten izlemenizi tavsiye ederim,(pk-peekay-filmi-izle),,,,teşekkür ederim yeni yazılarınızı ve vidolarınızı bekliyorum