20 May 2016

Enerji Oyunları - İstemek


Video açılmıyorsa burayı tıklayın: https://youtu.be/IEt_k14HH0I

"Çekim yasası maddeleri" isimli videomda (burada: https://youtu.be/Amg4aCIYE74 ) anlattığım üzere çekim yasası, isteme hissi ile harekete geçer. İstemeyi hızlandırmak için vizyonlarız, hayal ederiz, -mış gibi yaparız vs...
Mesela "Bilinç altı terapileri yapıyorum, blokajlarınızı kaldırıp istediğiniz şeylerin size daha hızlı gelmesini sağlayabilirsiniz!" diyorum ama şurası anlaşılmıyor sanırım İSTEDİĞİNİZ şeyler:) Yani siz istemeden gene hiç bir şey kendiliğinden olmuyor, ne olsun ki istemezsek? İstemeyi akıl bile edemediğimiz bir şey olduğunda ona; "şaşırtıcı bir şey oldu" denir, "istediğim şey oldu" denmez;) Çünkü ismememişizdir zaten!
Bana gelen sorularda: "Bilinç altı programlama terapisi alırsam her şey yoluna girer mi?" olarak gelen sorular o kadar fazla ki neredeyse her mailda bu soru var ancak cevap: HAYIR! Bilinç altının tümünü kaldırıp toptan yeni sürüm bir bilinç altı da koysan hiç bir şey sana kendiliğinden gelmez çünkü sen memur zihniyeti ile hayatta bir koltukta oturup pişen armudun ağzına düşmesini bekleyemezsin. Hala dünyada isek o zaman hala çekim yasası, hareket yasası, döngü yasası, sebep - sonuç yasası, ilahi zamanlama gibi kural ve yasalara tabiyiz. O halde her yasayı iyice tanırsak, bu boyutta istediklerimizi çabucak elde edebiliriz ve evet buna hakkımız var ama yine ne dedim ben? İSTEDİKLERİMİZİ dedim. Yani şu istemek ne ise onu iyice anlamalıyız ve bir an önce isteme hakkımızı kullanmaya başlamalıyız.
Bazen de ne istediğimizi bilmeyiz! O sorunun da cevabı videoda. Ne istediğini bilmiyorsan dostum, ne istemediğine bakarak kalbinin sana tuttuğu ışık yolunu görebilirsin. İstemediklerin sana iyi birer kılavuzdur aslında. İSTEMEDİKLERİN aslında İSTEKLERİNİN zıttıdır ya hani;) Toplamanın tersi çıkarma gibi.
Dünya işte binbir çelişki ile yaratılmış ilginç bir satranç ama bir kez işi çözdüğünüzde çığ gibi büyürsünüz ve önünüzde kimse duramaz oluyor. Hadi artık büyüyelim ve bir de bu oyunu isteme hakkımızı kullanarak oynayalım. Bize bu "istemeye hakkım yok" kodunu yükleyenleri de affedelim. Muhtemelen onlara da birisi bu hissi kodlamıştır.
Son olarak bir de:
Kimimiz deli gibi isteriz, aynı şeyi her dakika her saniye isteriz ve bir türlü olmaz! Onlara da tavsiyem bırakmayı öğrenin. Zaten çekim yasası maddeleri isimli videomda anlatıyorum ama ola ki henüz izlemediniz ve bu yazıya denk geldiniz, işte sizin için tekrar yazıyorum. Deli gibi istemek yaratıcı frekans değildir. Yaratıcı frekans huzur içinde, olacağından emin olarak istemektir.
Hep söylediğim gibi, fark ettiğiniz anda değiştirme hakkınız da doğar. Dilerim nerede eksik bir şey yaptığınızı anlarsınız.
Keyifli yaratımlar...

6 yorum :

Unknown dedi ki...

Merhabalar size çok çok çok teşekkür ediyorum sizi tebrik ediyorum işinizi sevgiyle ve askla yaptığıniz için ve sevdiğiniz icin.....Teşekkürler

Unknown dedi ki...

Videolarınızı gelir gelmez izliyorum, benim için en doyurucu an lar...Bu konularla ilgilenen arkadaşlarıma da tavsiye ettim, çok güzel dilekler aldım.. Sizi bulduğum için şanslı olduğumu düşünüyorum, daha fazla kişinin yararlanması ve daha çok kişiye ulaşmanız da beni ayrıca mutlu ediyor, herşey için çok teşekkür ederim, her yeni videoyu sabırsızlıkla bekliyorum, sevgiyle kalın...

Suzy dedi ki...

Orhan Tunalı: Ben çok teşekkür ederim... Sizlerin sayesinde oluyor.

Nil Oz: Çok çok teşekkürler:) Süper motive oluyorum siz pozitif dönüşler ve haberler verdikçe... Sevgiler!

Unknown dedi ki...

Arayışlarım öyle artmıştı ki sonunda yaratıcıya isyan noktasına gelmişti. Çünkü mutsuzluk bütün bedenimi ve ruhumu kaplamışdı. Bir gün denize açıldım yüzdüm uzaklara ve Allah'ım neredesin, niye bu olumsuzluklar hep beni buluyor diye haykırdım. Bir kaç gün sonra maddi zorluklarım olduğu bir dönem olmasına rağmen öyle mucizeler oldu ki, pasaportum, uçak param, otel ve yemek masraflarım dahil tek bir kuruş ödemeden 3 defa Tayland'a ve Laos'a gittim. Toplam 11 ay geçirdim. Budizm, hinduizm tapınaklarını gezdim. Öyle ki uçsuz bucaksız orman içlerinde, çok yüksek dağların zirvelerinde ve çok mistik yerlerde idi bu mabedler. Hemen hemen her şehrini gezdim ama özellikle tüm tapınaklarını. Enteresan ki, dini bağlılığı çok yüksek, hem budist ve hem de hindu inancına sahip bir bana her konuda sponsor oldu. Bu çok ilgimi çekti. Öyle ya; ateist ve ya bu konulara ilgisiz biri olabilirdi bu bir. Böyle olsaydı belki de tüm bu tapınak ve mistik yerleri gezme şansım daha az olabilirdi. Sanki bir şeyler anlatıyordu rabbim. Bunu daha sonraları kavrayabildim. Orada kendi dinimi daha iyi öğrendim yalnızca diğer dinleri gözlemleyerek. Ibadetlerini gördüm, içlerinde bulundum. Maddi, manevi bir çok hediye ile döndüm. Telefonlar, elbiseler, takılar, saatler, çantalar vs. Üstelik tek kuruş harcamadan. Türkiye dönüşü ile yine bir müddet sonra; soğuyan bir kalp ve tekrar arayış, sorgulama, dini vaazlar, sohbetler vs. vs.. Bir gün spritüel ile tanışdım bir video ile. Hasan sonsuz çeliktaş'ın eşruhlar sohbeti. Inanamadım. Sanki aynı olayları farklı isimler altında yaşıyormuşuz. Beni anlatıyordu.Tıpkı o ve Lilibebek suzy ( youtube videoları var ) gibi. Aynı ruh halleri. Arayışlarım başladı yine :) Filmler, sohbetler, yazılar, osho, ramtha, kuantum, enerji savaşları ve kendimi keşif.. * BiR* Sonra islamda ki bir'lik anlatımı.. Öğrenci hazır olduğunda öğretmenini bulur sözü artık hayatımda gerçekleşiyor; Hasan sonsuz çeliktaş ile başlayan spritüel yolculuğum, Osho, ramtha, taozim, lilibebek ve şimdi de sizinle devam ediyor. Sizde ki inanç ve spritüel harmanı mükemmel uyum sağlıyor anlatımlarınız da. Ben de ikisi bir arada iken bir eksiklik hissetmiyorum. Sanki birbirini tamamlıyor inanç ve spritüel.. Tüm videolarınızı izledim. Şimdi yeniden izliyor ve size eşlik ediyorum.. Rabbimin bana ne demek istediğini anlıyorum. Tüm korkular yenilince ortaya saf sevgi çıkıyor. Aynı zaman da sizin gibi pozitif enerjisi yüksek bir*ler ile tanışıyorsunuz.. Sorgulamam uzun yıllarımı aldı. Arayışlarım her gün yeni öğretiler ile gelişiyor. Artık bu hayat filmimi ve tekamül sürecimi sizin gibi yüksek enerjili *bir*eyler ile paylaşmak ve sizler ile *bir olabilmek, evren ve evrenlerin, yaratanın bir parçası olduğum bilgisine sahip olmak ve bunu kavramak adına çok mutluyum ve Rab'bime, evrene, doğaya sizin şahitliğinizde bir kere daha şükür ve teşekkür ediyorum. Iyi ki bir'iz. Ne mutlu BiR olana, ne mutlu BiR hissedene. :) :) :)
Not: Bu yazıyı youtube'de bir *bir*e paylaşmıştım. Burada da paylaşmak istedim :)

Unknown dedi ki...

Sizi dinlemek çok faydalı.. sizi yeni keşv etdim deye bilirib. Ama emin olun tam sizin gibi birini tanımak istemişdim...işte gerçekleşdi..

Adsız dedi ki...

merhaba
istemek adlı videonuzu daha yeni izledim ve çok beğendim fakat benim sorunum
istemek değil isterken çevremdeki olumsuzlukların isteklerimi etkilemesinden korkuyorum ailemde ki yada çevremdeki diğer insanların bu isteklerimi negatif etkilediklerini düşünüyorum çünkü onu yaparsan olmaz buraya gidersen kötü olur gibi ... bu olumsuz etkilerden nasıl kurtulurum acaba ...