27 Oca 2009

Tekirdağ Rakı (Kurdele) Kutusu


Tekirdağ Rakısının şık ambalajlılarının kutuları o kadar güzel ki atmaya kıyamadım. Kurdelelerimi içine koymak için onu kullanacaktım ama üstünde kocaman yazılarla Tekirdağ Rakısı yazınca ben de boyamaya karar verdim. Elimde guaj boya vardı, ben de iki kat koyu morla boyadım kutuyu, sonra süsleme resimlerle kabartmalı yazıların üstünü iyice fark edilmeyecek hale getirmeye çalıştım. En sonunda da sprey vernik sıktım. Kurdelelerim artık içinde bile.

8 yorum :

Adsız dedi ki...

bu rakı şişelerinin kapak kısmındada minicik bilyeler var banada arkadaşım gösterdi biriktirmiş bir cam kapta çok dekoratif duruyordu.

Unknown dedi ki...

Çok hoş olmuş, güle güle kullan..

BONCUK HANIM dedi ki...

Bu kutuları biliyorum,çok kullanışlı gerçekten.

Suzy dedi ki...

pinokyoörgü7; o bilye olayını bilmiyorum ben, sanırım eşim bilir o daha yakından ilgili:) malumunuz. Merak ettim şimdi yaaa.

Gülhan: Teşekkür ederim.

Boncuk Hanım: Evet bende malesef ki bir tanecik vardı, daha olsa yeri var yani.

Adsız dedi ki...

Çok güzel görünüyor.Eline sağlık arkadaşım.

Suzy dedi ki...

melisa; teşekkür ederim, beğendiğine sevindim.

Sittirella dedi ki...

Merhaba :)
Bende de vardır metal kutuları atmaya kıyamayıp saklama huyu. Ne yazık ki henüz değerlendirme aşamasına geçemedim :)
Şimdi baktım, gören alkolik sanır. Nereden bulduysam 4 adet viski kutusu içleri ıhlamur, toka vs.. dolu halde bana bakıyorlar.
Boya hayatta becerebileceğim en son şey. Saçımı bile boyayamam :) O derece yeteneksizim. Ruj sürmek bile ciddi bir iştir bana.
İmrendim yapabildiklerine.
Sevgilerimle.
S.Ella

Suzy dedi ki...

S.ella: benimkiler de fazla başarılı değil ama merak işte:) Beğendiğine sevindim. Belki de dekupaj yöntemi senin için daha uygundur. Bilirsin düz açık renkli zemin boya ondan sonra da peçetelerle süsle. Bitti. Bloglarda bu konuda anlatım var ben bloglardan öğrendim. Bi dene bakalım:)