6 Oca 2009

Yeni yıl elbisesi


Yeni yıla ilk kez şık girdim. Evde olmama rağmen süslendim püslendim, taktım takıştırdığım ve sırf o geceye özel diktiğim bu elbiseyi giydim. Nasıl girersen öyle gider derler ya, umarım ben çok şık ve, süslü püslü ve ışıl ışıl bir yıl geçiririm. Yeni yıl gecesinde kısmet böreğimde de BAŞARI çıktı zaten, tutmayın beni.
Bu arada elbisemi Burda dergisinden diktim. Sayı 2007/11, modelno: 109. Model aslında ipek krep kumaşa tasarlanmış olsa da ben onu jarse gibi çok esnek bir kumaştan diktim bu yüzden fermuar kullanmadım. Dekoltesini de biraz kapattım, gerek yok diye düşündüm.

8 yorum :

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Çok şık olmuşsun bebeğim ohhh en iyisini sen yapmışsın bende bu yılbaşı o niyetteydim ama eşofmanlarla takıldım:(
Elbisen ve diktiğin diğer elbiselerinin modelleri çok hoş bende elbise giymesini çok severim.

Suzy dedi ki...

Örgüeli: Tekılma eşovmanla beee, valla vasat geçiyo öyle yıl, bidahaki seneye şıkşıkıdım gir, olumlama yapalım emi? Elbise konusuna gelince, erkeklerden ne farkımız kalıyor ki elbise giymezsek, zaten her yapabildiklerini yapıyoruz nerdeyse. Yaşasın kadınlık ruhu.

Adsız dedi ki...

Tatlım ben bu kumaşa baskıyı denedim daha önce ama yazmamıştım aradım çocukla çocuk arkadaşımız iki konuda açıklamalı değinmiş...genelde pamuklulara yapılıyor ama ben dertsiz masa örtüsüne yapmıştım oldu ..sen bunları incele bakalım işini görür mü...bu arada misafir hazırlığı yapıyorum o yüzden maili açamadım bile burdan atıyorum...sevgiler

http://www.cocuklacocuk.com/index.php/tisort-transfer-baski/

http://www.cocuklacocuk.com/index.php/transfer-baski-ve-hayallerimiz/

Suzy dedi ki...

Eylülbehçesi: teşekkür ederim, yeterince açıklayıcı oldu gerçekten anladım. Sanırım yapıcam bu transfer olayını. En kısa süre içerisinde deniycem. (tabi transfer kağıdı bulabilirsem)

VİRGO dedi ki...

ellerinize sağlık çok güzel olmuş sizede yakışmışşş

Cida Crochêt dedi ki...

OLÁ MENINA BONITA { PRETY GIRL }
LINDO SEU BLOG
VIM DESEJAR UM BOM ANO NOVO
SOU FELIZ POR ME ACOMPANHAR
HTTP://TIACIDACROCHE.BLOGSPOT.COM
TE AMO { I LOVE YOU }

böcük dedi ki...

Wuuw harika olmuş :D

Suzy dedi ki...

teşekkür ederim böcük:)