30 Haz 2009

Yeşil elbiseye şapka


Hani geçen kış bir elbise dimiştim ve hepiniz beğendiniz. Hepiniz de "Güle güle giysin Lili" deyince ben, "Nerdeee, o kadar büyüyecek mi?" demiştim, elbise ona çok büyüktü o zamanlar. Büyümüş, Lilicik büyümüş de o elbiseyi giyermiş. Annesi de dayanamamış ve Liliye aynı yeşil elbisesinin kumaşından takım olsun diye bir de şapka dikmiş. Liliye de pek yakışmış sizlere de sunmak istedim. Meğerse zaman çabuk geçiyormuş. Baksanıza gözlük bile takarmış "O" kız...
Gören herkes çok beğendi takımımızı, mağazalarla sözleşip bu ürünleri dikip satmamı bile söyleyenler var. Özel şeylermiş bunlar, el emeği ya... Düşünsenize "Lilibebek" marka olurmuş...
Hayal kurmak güzel de gerçeklere dönünce hemen yazayım çünkü eski yazımda bu elbise modelini Burda dergisi 2008/11 sayısından aldığımı yazmamışım. Üzerindeki süslemeler tamamen benim evdeki fazla düğmelerim, boncuk ve pullarım bir de bana fazla gelen hayalgücüm.

11 yorum :

harosa dedi ki...

zaten elbiseye bayılmıştım şapka da harika olmuş gözlük acayip yakışmış aman nazar değmesin:))

Suzy dedi ki...

Haroşa; teşekkür ederim. Deymesin kuzuma nazar tabi, bıktım ateşinden hastalığından, yine doktora gitmek için hazırlanıyorum şimdi mesela.

ANTİGONE dedi ki...

Bunların el yapımı olduğuna inanmak istemiyorum!!! Yoksa ben yeteneksiz miyim??? ;))

Suzy dedi ki...

antigone; el yapımı hatta tamamen elle dikildi makinasız ama yeteneksizlik inanmadığım bir şey. Herkesin bir yeteneğinin olduğuna inanıyorum, onu keşfetmesi yeterli. Ben 30uma yaklaşınca keşfettim kendimdeki yeteneklerin bir bölümünü. Durma ara antigone, keşfetmek ve değerlendirmek çok eylenceli. İnsanın sevdiği işi yapması kadar tatmin edici bir duygu hiç yaşamadım.

ikimiz dedi ki...

nasıl öpülür o yanaklar yahuu :D ellerine sağlık kzuum çok güzeller

Suzy dedi ki...

ikimiz: güzel öpülüyordu ama malesef artık bu kadar tombiş değil Lili. Hemen de özledim minikliğini. Teşekkür ederim canım ayrca beğenmene sevindim. Nostaljiye götürdün beni.

ikimiz dedi ki...

e şimdi yaz koştururken oynarken vermiştir acık birde artık büyüdü boyu uzuyordur :D

Suzy dedi ki...

ikimiz: aynen boyu uzuyor(afferim kız, annem gibi konuştun:). Bir bakıyorum tam toparlandı derken birden tekrar boyu uzuyor ve yanaklar gene gidiyor. Neyse hareketli olması sağlıklı olması demekse yanakları olmasa da severimmm:) Şımarığımı:)

ikimiz dedi ki...

hehhe :D azçok anlıyorum bende :D sülalede çok bebiş var e birazda bebişleri çok sevince :D bazı terimleri biliyorum :dhaha

Suzy dedi ki...

ikimiz: Anladım zaten yakınlarda bebek olduğunu. Bebek kokusu aldım yani...:) Maşallah sana da şimdiden kapmışsın işi, işin kolay anne olunca bence:)

ikimiz dedi ki...

hahah :D hayırlısı valla :D