1 Tem 2009

Hani olmayan "D" elbise...


Bir zamanlar, buradaki yazıdan da anlayacağınız üzere, çılgın bir hatunun bana mail yoluyla verdiği bu sipariş elbiseyi dikmeye çalışmıştım ve bu şekilde başarısız olmuştum, buyurun fotoğraflar linklerde:) Ne yapalım amatörüz ve her yaptığımız güzel olmayabiliyor ama önemli olan çabalamak diyorum. Bakın o olmayan elbiseyi nasıl oldurdum ve onu arkadaşıma ne durumda hediye ettim. Yanlardan ve etek boyundan bolca daralttım veee elbise pek havalı oldu artık. Her başarısızlık bir tecrübedir ve insan tecrübeleriyle başarılı olur. Bir elbiseden aldığım hayat dersine bak:)

7 yorum :

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Aaaa o elbise ne hale gelmiiiş :))
Eee benim elbiseyi kime hediye ettin sen yahuu :/

ANTİGONE dedi ki...

Ellerine sağlık, çok güzel olmuş. Bu arada sen yazmamışsın ama yaka da değişmiş galiba, o da güzel olmuş. Sevgiler...

Suzy dedi ki...

Volkan - Kaldera; senin elbise benim canııım manyak arkadaşım Aytenuşkada:) Güle güle giysin, havasını atsın ofiste. Bu arada onun ofisinde de benim kıyafetlerimi beğenenler pek bolmuş heee, bir de textil sektöründe çalışıyor:)

Antigone; nasıl yakaladın ama, hakkatten unutmuşum. Ne dikkatli okuyucularım var yaaa, bayılıyorum size ben. Ben de herkesi benim gibi uyuyan balık mı sanıyorumdur nedir:)

Fikir İşçisi dedi ki...

çok güzel bir elbise güle güle giy

Suzy dedi ki...

Fikir işçisi; teşekkürler ama hediye ettim ben onu giyemiycem:( Sanırım kendime şöyle sarı ya da pembesini dikmem gerekiyor bu aralar o renkleri giyesim var da....) o da havalı olur mu dersin?

allımorlu dedi ki...

bu elbise çok havalı olmuş.kumaşı
ve modeli çok uyumlu.düz bir kumaş böyle göstermezdi sanırım.

Suzy dedi ki...

allımorlu; teşekkürler, gerçekten havalı duruyor. Ofisin en havalısı oluyormuş insan birden, öyle diyor elbiseyi hediye ettiğim arkadaşım.