5 Şub 2011

İndirimlr - bir bakışta tüm fırsatlar


Online grup satın alma hayranları için artık yeni bir FIRSAT var! 
Fırsat siteleri her gün inanılmaz büyük fırsatlar sunmaktadır. Bu farklı teklifleri her gün ayrı sitelerde bulmak ve aramak zor iş!

Daha kolay bir yolla bu fırsatları bulmanız için, Indirimlr – kategorilere göre sıralanmış, tüm fırsatların bir arada bulunduğu, interaktif ve kolay kullanımlı bir platform hazırladı.
Kimin senin için en iyi teklifleri sunduğuna karar vermen için, tüm fırsat sitelerini, Alexa Rank puanlarını ve şehirlerin sayılarını bir listede sunuyor. Ayrıca, seçimi daha da kolaylaştırman için, siteler hakkında kendi yorumlarını açıklaman mümkündür. Indirimlr ile boş zamanlarını organize etmen daha kolay ve çabuk olacak, böylece eğlenme faktörün yükselecek!

Sende Indirimlr ile hem zamandan hem de paradan tasarruf etmek istiyorsan, yapman gereken tek şey üye olmak ve günün  fırsatlarını yakalamak!

1 yorum :

Ra55 dedi ki...

Merhabalar,

Bloğumu ziyaret ederek izleyiciler eklentisine bıraktığınız profil bilgilerinizden yola çıkarak bloğunuzu ziyaret ediyorum.

Ziyaret ettiğim blogların arasında çok değişik bir tarz ve imajı olan bu bloğu bizimle paylaşan Lili'ye ve annesine saygılarımı, selamlarımı ve hürmetlerimi sunarım.

En Güzel'e emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim, saygılarımla.