8 Haz 2012

Eşarp desen trendi...


 Eşarp desen trendini denemeden geçemedim.


 Bu kumaşı görünce yüzüm gülümsedi. Yüzünüzü gülümseten şeyler size iyi enerji verenlerdir. Karar verirken, aldığınız kararın size nasıl hissettirdiğine bakın derim!  Kumaşı almakta pek de tereddüt etmedim bu yüzden.


 Daha önce diktiğim sarı pantalonumla kombinledim. 
Bluzu ise sıradan bir gömleğin kalıbı ile basit bir şekilde çalıştım. Sadece kumaşın desenini ortaya denk getirmeye çalıştım o kadar. İlham kaynağımsa "Koton" onu belirtmeliyim.

Bu arada o yuvarlak tam da sarı çakranın üzerine geliyor. Şimdi yazarken fark ettim. Keşke anlasam bu işlerden ama bu aralar sürekli bu tür yazılara rasladığım için dikkatimi çekti. Bu konuda eğitim veren bir yer de bilmiyorum Tekirdağ'da. Konuyla ilgili iyi bir kitap tavsiyesi olan?

12 yorum :

gooogoook dedi ki...

Tatlım ben de ona çok benzer bir kumaş almıştım birebir aynı renkler neredeyse ama benimki çakralı olanlardan değil vallahi, ortasına öyle denk gelebilecek sarı ışıklı olanlardan değil:)) haha; neyse bence seninki bilmeden de olsa "ÇAKRA AKTİVASYONLU" bluz olmuş resmen, Güle güle giy:))..

Suzy dedi ki...

gooogoook: Aktive halde olduğuna eminim, yaratıcılık ve iletişim gibi bir çok şeyi dengeleyen çakraymış. Bu konuda bir sorunum olduğunu düşünmüyorum. Daha da ileri giderek çakranın üzerindeki oklarla bir takım desenler birleşmiş onu da sonradan fark ettim. Üstelik bu çakranın sembolü nilüfer çiçeğiymiş ki kızıma takmak istediğim ismin (liliya - bulgarca adı) nı temsil ediyor. Çok ilginç ama hayata beni bağlayan en önemli şeyler vurgulanmış. Bu konuyu araştırmaya devam edeceğim sanırım. Sebebini sen biliyorsun;)

••❤MingMing❤•• dedi ki...

ah! Çok güzel renkler! Süpermiş

Xoxo

Suzy dedi ki...

MingMing : teşekkürler.

Vivid Virginia dedi ki...

Love the color of your outfit! You look so beautiful, Suzy :)

Suzy dedi ki...

Vivid Virginia: Thank you:)

Unknown dedi ki...

Bahar çiçeği gibisin kuzum :)

Suzy dedi ki...

Müge: O senin güzel gözlerinden öyle görünmüyor kuşum benim) Öperimsss...

eni dedi ki...

guzel olmus

Suzy dedi ki...

eni: teşekkürler

kavs-i kuzah/ Güzel Şeyler Butik dedi ki...

Bluz harika olmuş bayıldım :) Ben de Tekirdağlıyım ama hiç bilmiyorum orada kişisel gelişim eğitimi veren bir yer ama size faydalı olabilir diye düşündüğüm güvenilir bir site var orada reiki, çakra, fengshui gibi pek çok konuda doğru bilgiler bulabilirsiniz linki şudur ; http://www.kontejyan.com/
Lili'ye ve size sevgilerimle :)

Suzy dedi ki...

kavs-i kuzah: Yok canım ya, hepsi İstanbul'da. Link için teşekkürler, okuyacağım da çok geniş bilgiler var maşallah, çok kısa bir göz attım da çok detaylı:) teşekkürler.