27 Ara 2012

Deri Kravat


 Bir akşam TV'ye bakarken ama aslında görmezken aklıma artan parça derilerle kravat yapmak geldi. İnternette minik bir araştırma yapınca çok sevdiğim A Beautiful Mess kızlarının bunu daha önce yaptığını gördüm. Kızların yöntemi burada. Çıkış noktam onların yöntemi oldu.


 İstediğim biraz daha ince bir kravat olduğu için eşimin geniş bir kravatını kalıp olarak kullandım. Bir kağıda kravatı çizdim ve katlayarak hangi boyutu istediğime karar vermeye çalıştım. Ondan sonrası da kesme - yapıştırma işi zaten. Deriyi Gütermann creativ yapıştırı ile yapıştırdım.


Şimdi kırmızı, gri, kahve ve daha birsürü diğer renklerde deri bulmalı. Sanırım bu kış kolye değil kravat takasım var.

9 yorum :

Melislicious dedi ki...

wowwww böyle maskülen bir görünüşle aynı zamanda feminen görüntüyü koruyabilmek zordur, siz bunu harika yapıyosunuz, kravata bayıldım ellerinize sağlık! iyi yıllar şimdiden:)))
sevgiler

Tarkanın Annesi dedi ki...

Senin yaptığın onlarınkine 10 basar vallahi hemde deriyle bunu yapmak bence daha zor harika olmuş.

arch.fikriye dedi ki...

çok şık ve karizmatik olmuş suzy. yakışmış.

ANTİGONE dedi ki...

senin maskülen tarzı bu kadar hoş ve doğal yorumlamana bayılıyorum. yine çok yakıştırmışsın!

Unknown dedi ki...

Gerçekten insanlara faydalı olmak için diktiklerini adım adım paylaşan, "kendin yap" projeleriyle insanlara ilham veren bloggerların önünde saygıyla eğiliyorum. Bunlardan biri sensin, diğeri de Laçin. İkinizi de çok samimi buluyorum. Aldığı markaların reklamını yapma güdüsüyle blog yazanları gerçekten itici buluyorum. Çizginizi takdir ediyor ve her daim başarılara imza atmanızı diliyorum... :)

Suzy dedi ki...

Melislicious: Çok teşekkür ediyorum motive edici cümleler için. Size de iyi yıllar;)

Tarkanın Annesi: Ben de yapmadan önce korktum deriden ama çok da zor olmadı, korkmaya gerek yokmuş.

arch.fikriye: çok sağ ol canımın içi:D

ANTGİGONE: Valla bilerek yapmıyorum:)

Burcu Ö: Çok teşekkür ederim. Laçini ben de çok sıkı takip ediyorum ve çok seviyorum, onu okumayı da önerdiklerini denemeyi de... O farklı gerçekten:) Dilerim başarılar hiçbirimizin yakasından düşmez 2013'te:D

Unknown dedi ki...

Bir de mütevaziliğini takdir ediyorum :D

Suzy dedi ki...

Burcu yapma, utanmaya başladııım:)

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

heyy ne kadar şık olmuş ve sizede inanılmaz yakışmış.bir sürü renkte derim var arşive aldım sömestirde deneyeceğim inşallah.ellerinize sağlık ve güle güle kullanın..