29 Ara 2012

All I want for Christmas is...


O her akşam bir posta Go - Go için ağlar. "Noel baba hala mı getirmedi annecim?" diye yaşlı gözlerle sorar. "Her istediğini almayın, şımarık oluyorlar!" diyen öğretmeni mi dinlesek - kalbimizin sesini mi? 
Ne zormuş!

6 yorum :

gulsah aydin dedi ki...

kızım da bu köpeği çok seviyor.Almayı düşündük ama fiyatı biraz tuzlu.Birde şu yaşta kıymetini bilmiyor kırıp saçıyor diye vazgeçmiştik..Anne baba olmak zor,dayanamıyoruz işte:)Yeterki mutlu olsunlar..

Melislicious dedi ki...

o gogo inanılmaz tatlı! ben de uzun süreden sonra ilk defa gittiğim oyuncak mağazasında gördüm özendim keşke bizim çocukluğumuzda da olsaydı dedim:))) Şimdiden iyi yıllar hem size hem de lili'ye! ben de bu sene yılbaşında Tekirdağ'dayım:)))
sevgiler

Suzy dedi ki...

gulsah aydin: Tuzlu hem de kaya tuzlu:(

Melislicious: Nerde Tekirdağ'da yavrum:D Görüşelim:D

YAŞAMSAL GANİMETLER dedi ki...

İnanmıyacaksın Eylüşte benden istiyor bunu her istediğini almayın evet ama özel günlerde alın önümüz yılbaşıyken ve hatta hayal kutusu yapıp üzerine almak istediği şeyi yazın ve para biriktirip kendi istediğini almasını sağlayın ;))Mutlu ve sağlıklı yeni nice yıllar;))

pınariko dedi ki...

liloşumun dilekleri gerçek olsun öperim kocaman mutlu yıllaaaaaar:)))

gooogoook dedi ki...

Şu lilişimin görselleri yok mu? İşte onlar çok tatlı bir yeni yıl hediyesi oldu bence hepimize, bayıldım, değme karpostallar yanında sönük kalır, bir insan bu kadar mı şirin olabilir, Go Go hakkında bir yorum yapamayacağım, söylediğinde haklısın, senin yerinde olsam ben de karar veremezdim;) Bu arada Melislicious'a Tekirdağ da olduğunu bildirmiştim amma artık buluşurmusunuz bilemiyorum;) Ben gelemedim ya Eskişehir'li hemşerim bari gitsin Tekirdağ'a.. Sevgiler kocaman.