11 Ara 2012

Hürriyet E-Alışveriş Festivali Başladı!



Yılbaşı telaşı adım adım yaklaşıyor. Hem yılın son gecesine hazırlanmak, hem de sevdiklerinize hediye almak zamanı. Yılbaşı öncesi özel alışveriş siteleri ve online pazarlarda ne var ne yok, burada bulabilirsiniz.

Sadece tekstil değil, onlarca kategoride, yüzlerce marka ve binlerce ürünle kullanıcılarına sınırsız bir alışveriş şenliği sunan Daybuyday.com, aralık ayı boyunca yapacağı dev kampanyalarıyla 2012’i size özel uğurlamaya hazırlanıyor.

2013’ün enerjisini şimdiden yakalamak, alışveriş ruhunu ekran başından yaşamak için Daybuyday.com aralık ayında büyük kampanyalarla sizleri bekliyor.
“Size Özel Alışveriş Sitesi” konseptiyle, online alışveriş dünyasında ayrı bir yeri olan Daybuyday.com, güvenli alışveriş ve özel hizmet kalitesiyle “Online Alışveriş Festivali”ni başlatıyor.

Moda her gün burada başlıyor

Kadın ruhunun değişkenliğini modaya yansıtan Daybuyday.com, modayı her gün yeniden başlatıyor. Gündüz şıklığını, gece ışıltısını tek bir sepette buluşturan Daybuyday.com, aralık ayında ünlü markaların koleksiyonlarını size özel kampanyalarıyla sunuyor.

Dünya modasını ayağınıza taşıyan tasarımlar



Daybuyday.com, şıklığın ayrılmaz ikilisi ayakkabı ve çanta tutkusunu seçkin markaların indirimli fırsatlarıyla birleştiriyor. Her tarza uygun geniş marka ve ürün seçeneğiyle ayakkabı ve çanta tutkunuzu dilediğinizce yaşamanız için farklı kampanyalar sunuyor.

Mutluluğun modası geçmez

Daybuyday.com sizi, aralık ayında kozmetik dünyasının ışıltılı dünyasına davet ediyor. Güzelliğin sırrını Daybuyday.com ile keşfedin, kalabalık içinde yıldız gibi parlayın. Doğal güzelliğinizi ortaya çıkaracak dünyaca ünlü markalar, sizi şımartmak için Daybuyday.com’da!


Daybuyday
Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok :