10 Eyl 2013

O o Ooo "Morhipo"


Binlerce marka arasında kayboldum...
Sen neymişsin Morhipo!
Peki ya "Ne işin vardı Suzy Morhipo'da, sen ev taşımıyor muydun?" diye soracaksınız! Okullar açılıyor ya ben de bu taşınma telaşı içerisinde alışverişe çıkıp Lili'ye okul için bir kaç parça kıyafet bile alamadım diye girip şöyle bir gezineyim dedim ama malesef kayboldum sitede. Ne kadar çok marka varmış orada böyle. Tabi bir işletme mezunu olarak nasıl bu kadar firma ile çalıştıklarını anlamak için "Hakkımızda" sayfalarını bir okudum da... Zaten koskoca Boyner Holding'in bir alt kuruluşuymuş. Yani online alışverişte güven sorunu olan varsa benim gibi önce bu korkusunu yenmek için Morhipo'dan alışveriş yapabilir. Tabi önce üye olun ve Özel İndirim Kulübü'ne girin. %90'a varan indirimlerden bahsediyorlar inanamıyorum, bu kulübe olmayayım da hangisine olayım? İstanbul'da değilim diye üzülüyorum ben sadece, yoksa benim de kargom bir gün içerisinde elimde olurdu. Sadece iki günde tüm diğer illere gönderiler ulaşıyormuş, fazla da bir şey kaybetmiyorum. yurt dışından yabancı markaları beklemekten çok daha iyidir. Üstelik orjinal ürün gelecek mi endişesi de olmadan rahatla beklemek.


Alışveriş yaparken HipoPara biriktirmek iyi fikir tabi. Sonraki alışverişlerde bize yine ürün olarak dönecek, bedava alışverişi kim sevmez. Ha bir de bedava deyince, Morhipo'da alışveriş yapmak için arkadaşlarınızı da üye yaparak 10TL kazanıyorsunuz unutmayın. Buradan bakınca sanki bir insana başka site lazım değilmiş gibi geliyor. Çünkü Morhipodaki markaların ürün kaliteleri yüksek. 
Siparişleriniz tek tıkla stoktaki diğer ürünlerle değiştirebiliyorsunuz. Tek sepette hem indirimli hem yeni sezon ürünleri toplayarak sadece tek kargo takip ediyorsunuz.  Herhangi bir konuda danışmak istediniz; 7 - 24 çalışan da bir çağrı merkezleri var. Alışverişin hiç bir aşamasında yalnız olmadığınızı bilmek de güzel tabi. Her ne kadar sanal alışveriş sevsek de sorun olduğunda karşımızda gerçek kişiler arıyoruz. 
Peki, ya sorunu çok geç fark ettiğimizde? Beğenmediniz ürünü 30 gün içerisinde paketini bozmadan iade edebiliyorsunuz. İade kargosunu da kendileri ödüyor, bize zahmet olmasın... Kozmetik ürünlerde dıştaki ambalajın zarar görmemesi gerekiyor, ona dikkat!


Çok da düşünceli, samimi ve yardım severlermiş canım. Bu çalışmaları beni öyle mutlu etti ki... Çocukları mutlu etmek güzel de bir de LÖSEV çocuklarını sevindirmek öyle büyük bir mutluluk olmalı ki! Ünlülerle el ele yardım kurumlarına destek verebilecek güçte olup bu şansı değerlendirmek büyük incelik. Toplumu bir arada tutan bir proje bu. Bayıldım sana Morhipo...!

1 yorum :

Asya DEVELOPERS dedi ki...

güzel bir paylaşım tebrikler