24 Eyl 2013

Beyaz Firmoo Gözlüklerim




İnternetten gözlük almak konusundaki endişelerimi aştığıma göre kıyafetlerime yakışan farklı çerçeveleri hakettim değil mi?
Buradaki yazımdan hatırlarsanız siyah çerçeveli Firmoo gözlüklerim kışın çok hoşuma gidiyordu. Üstelik numaralı gözlüğümü Lili 2,5 yaşında iken üstüne basarak ikiye ayırıp bana "Anne bak iki tane oldu:), artık iki tanen var." dedikten sonra bilgisayarda çalışırken yanan gözlerimi rahatlatacak bir gözlüğüm yokken ilaç gibi gelmişlerdi. 



Firmoo ilk numaralı / numarasız gözlük siparişinizi size de ücretsiz gönderiyor. Sadece kargo ücreti ödüyorsunuz. Ücretsiz gözlük + gözlük kılıfı + minik vida ve tornavidası + gözlük torbası harika bir paketle geliyor. Artık günlük kısıtlı sayıda olduklarını okudum sitede. Bu nedenle her  gün olana kadar ben olsam şansımı denerdim.


Siteye üye olduğunuzda yüzünüzü açıkça gösteren ve başınızın dik durduğu bir resminizi yüklerseniz seçtiğiniz gözlükleri sistem yüzünüze oturtuyor ve böylece hangi çerçeve size yakışır görebiliyorsunuz. Tabi bir sürü kullanıcı fotoğrafı ile de nasıl duracağı hakkında bir fikriniz oluşabiliyor. Nasıl bu kadar güzel seçimler yaptığımın sırrı da budur.


Gözlüklerim işte bu linkte. İç kısımdaki leopar desenine bayılıyorum.


Çerçevenizi seçtikten sonra, numaralı gözlük istiyorsanız bir kere numaralarınızı yazmanız yeterli sonra bu numaralandırmayı profilinize kaydedin. Bir dahaki siparişinizde tekrar tekrar göz bebeklerinizin mesafesini ölçmek zorunda kalmazsınız. Evet, onu soruyor! Bu yüzden bu defa gözlük almam çok kısa sürdü. Modeli ve rengi çoktan gözüme kestirmiştim zaten. 


Gönderi süresi ise 3 haftayı buluyor hatta geçebiliyor bile. Sabırla bekleyin. Gözlük kutuları çok sert bu yüzden sağlam geliyorlar. Sorun olursa ekipleri çok ilgili. Onlarla iletişime geçmekten çekinmeyin. Mutlaka destek oluyorlar. Ben sorun yaşamadım ama sabırsızlığımla onları biraz sıkmış olabilirim tabi.


Şimdi yine sırada alacağım gözlüğü seçtim bile. Tabi ben alana kadar yeni modeller çıkıp dikkatimi dağıtmazlarsa...


Gözlük: Firmoo
T-shirt: Sheinside
Kot: Colin's
Kemer: LCW
Sedef beyaz spor ayakkabılar: Nike (çok eski)
Çanta: Benim yapımım (DIY burda)

1 yorum :

sakLı bahçem :) dedi ki...

merhaba :)
yüzüNe çok yakışmış bu gözLükLer caNım güzeL güNLerde kuLLaNmaN diLeğiyLe :)