16 Eyl 2013

Geride Kalanlar


Bir işim olduğu zamanlardan kalma bir kaç resim buldum. Siz onlara bakarken ben de yeni evimi taşımış ve artık eşyaları düzenlemeye çalışıyor olacağım. Yani yazımı önceden yazıp, programladım. 



Üzerimde göz kararı kesip diktiğim t-shirtüm var. Deseni bana su semenderlerini anımsatıyor. Su semenderi tatlı suda ve karada da yaşayabilen kertenkele görünümlü ama ayakları paletli zararsız bir hayvan. Semenderlerin zehirlileri de oluyormuş ama desenleri farklılık gösterirmiş. Kız kardeşim biyoloji okuduğu için ilk defa semender gördüğümüzde bana detaylı anlatmıştı. Oradan biliyorum. Bu desende diktiğim bir de pantalon var buradan hatırlayabileceğiniz... İkisini birlikte giymek için sabırsızlanıyorum, havalar artık daha müsait ne de olsa.


Eteğimse artık çan etek değil hele bir ofis eteği hiç değil. Çok çizgisinin dışına çıktı çok. Yeni haline buradan göz atabilirsiniz.


T-shirt ve etek: Benim yapımım
Saç kolye: DIY - yine benden.
Ayakkabılar: Choies
Çanta: Paolo Bocelli

5 yorum :

gooogoook dedi ki...

Hımm geride kalanlar güzelmiş, detaylar da öğrenildi, baya olmuş değişiklikler olalı, yeni evinde güzel günler geçirmen dileğiyle, hayırlı olsun:).

gooogoook dedi ki...

Bluz ve desen de harika, su semenderlerinin o kıvrımlı şekillerini andırıyor gerçekten çok hoş, bu tarz enteresan desenleri seviyorum gerçekten. Eline sağlık.

sakLı bahçem :) dedi ki...

merhaba :)
eviNi taşıyomuşsuN hayırLı oLsuN caNım :)yeNi eviNde güLe güLe otur iNşaLLah :)
yiNe çok şık bi tarz yakaLamışsıN :)

ANTİGONE dedi ki...

bluza bayıldım, pantolonla harika duracak eminim :))

gullerledikis dedi ki...

Ne zaman işten çıktın evini taşıdım
Evin hayırlı olsun tabi önündeki yeni çizgin de
Ben hayatımdaki her değişime bir yol ayrımı derimde
Evindeki dekorasyonu da görmek isterim
Sevgiler