1 Eki 2013

İnternetten altın da mı alınırmış?


Bu ev dekorasyonu ve taşınma mevzusu beni çok yordu ve çok şeyden mahrum bıraktı. Bütün planlarım alt üst oldu bazı günlerde elinde matkap ve malzemelerle geliveren bir usta ile. Mesela çok değer verdiğim çok tatlı bir arkadaşımın düğününe bile gidemedim ve çok ama çok üzgünüm bunun için. Artık İstanbul'da yaşadığı için onu bir daha ne zaman görürüm hiç bilmiyorum.
Şimdi aklıma geldi acaba adresine altınını göndersem güvenebilir miyim kargoya, ya da nasıl yapsam da ona değerlendirebileceği değerli bir hediye göndersem... Yine internete sorma jokerimi kullanıyorum!



Olma mı canım? İnternet bir tek evimi temizlemiyor sanırım. Her aradığım hizmet var. 
İşte www.myragold.com altınınızı ücretsiz ve sigortalı kargo ile evinize ya da istediğiniz adrese gönderiyor. 
Üstelik hediye paketleri çok ama çok şık. Korkmayın o ufak detayı da unutmamışlar. Faturayı kargonun alındığı adrese göndermek zorunda değilsiniz. Onu da farklı bir adrese yönlendirebiliyorsunuz. Bu iş tamam. İstanbul içinde aynı gün kurye hizmeti de varmış. E bunu da beyler not etsin artık. Ola ki özel ve anlamlı bir günü unuturlarsa akıllarında bulunsun. 
Siparişinizi verip alışverişinizi kolaylıkla yaptıktan sonra ellerinde hazırda bulunan ürünler iki iş günü içerisinde kargoya veriliyor. Ellerinde olmayan ürünlerse yapım zorluğuna göre 3 - 7 iş günü arasında kargolanıyor. Kaliteli ve ayar damgalı ürünlerin fiyatlarının daha uygun olduğunuz fark edeceksiniz sitede gezinince. Bunun sebebi de fabrikadan üreticiye direk bir satış sisteminin olması. 


Ürün yelpazeleri geniş. Ben kuyumcuya girmiş kadar oldum. 6000'in üstünde ürün çeşidi ve her gün bir çok yeni model yükleniyor. Mesela bu elmalı iğne benim kalbimi çaldı. Minicik şirin şeyler beni daha bi cezbediyor. 

 Genelde altın takan biri değilim. Benim için takının özel bir anlamı yoksa altın olması pek bir şey değiştirmiyor ama bu sitedeki İtalyan tasarımları bence çok şık. Benim dilimce anlamlı:)
Girince onlara da bakmayı unutmayın!


Altın sevmem demişken, sevmem de şimdi sağda gördüğünüz set olsa altına da şifondan lacivert, uçuş uçuş, maxi, straples bir elbise olmaz mıydı? Hem de nasıl olurdu.
 Altın düğün setlerinde kampanya da var. Set alana tek taş pırlanta yüzük hediye ediyorlarmış. Ben fazla erken evlenmişim yahu. Tek taş pırlanta hediye eden bir kuyumcum olmadı benim hiç! Var mı böyle güzel hediye.
Aldığınız ürün de garantide. Hem de tam 3 yıl Yani yüzük aldığınız boyu küçültülecek, Myra Gold yanınızda. Sakın başka bir kuyumcuya dokundurmayın ama garanti kapsamının dahilinde kalmak için bu koşullardan en önemlisi.

2 yorum :

Adsız dedi ki...

Myra goldu ilk kez duydum bi bakalim siteden :) aynen bana da hediye eden kuyumcu olmadı :))

gooogoook dedi ki...

Canım Myra Gold'u biliyorum, kendilerini çok doğru ifade edebilen bir şirket. Bir aralar takmıştım da mücevherlere:)) Özellikle sertifikalı olsun istiyordum zümrüt ve benzeri taşlar, araştırırken tanımıştım.

Bu hizmetleri de yine çok güzel. Böylesi güzel bir fikri uygulamak da yine senin gibi tatlı birinin aklına gelebilirdi ancak. Çok incesin canım, bu bilgi bizlerin de çok işine yarayacak. Yanlarında istediğimiz halde olamadıklarımıza ne güzel bir sürpriz!