1 Eki 2013

Kırmızı | beyaz | siyah

 

Ara mevsimlerde hangi ayakkabıyı giyeceğimi şaşırıyorum. Kapalı giyersin sıcak gelir, açık giyersin yağmur yağar, ıslanır üşürsün. 



Ben de çözümü bu türde bir ayakkabıyı almakta buldum. Önü kapalı, ökçeler açık. Yağmur bile yağsa parmaklar kuru. Üstelik pantolonla giyildiğinde çok da şık ötesi.


Şüphesiz siyahın en uyumlu olduğu renk beyazdır. Zıtlıklar her zaman birbirini en güzel tamamlar. Yine de siyah kırmızı ile de süper bir ikilidir. Ya üçlü olarak değerlendirirsek? Bir de siyah çanta ekledik mi tamamdır.


Eteğimi daha önce hiç giymedim. Çekimde kullandım ama sanırım biraz bol dikmişim ya da bu aralar taşınma hengamesi arasında kilo vermiş de olabilirim. Kalıbı basit bir çan etek kalıbı. Kumaşı ise son iki yıldır totem yaptığım, bana uğurlu gelen yeni yıl elbisemden artanla yapıldı. Buradan elbiseme bakabilirsiniz.


Ayakkabılar = Choies_burdan 
Bileklik: ben yaptım (DIY)
Etek: ben diktim
Omuz dekolteli gömlek: LCW (geçen sezon)

5 yorum :

gooogoook dedi ki...

Harika görünüyor her detay, evet etek gayet hoş görünüyor ama belki taşınma sorası birkaç kilo vermiş olabilirsin canım. Gömlek hakikatten çok hoşmuş, Çok beğendim. Güzel günlerde giy canım. Ayakkabı için söylenecek tek söz olabilir, kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Tam ara dönem, ama ayakkabı bu dönemi kurtaracak bir model gerçekten;)) Sevgiler.

darkolivee dedi ki...

ben o gömleğe bayıldım
halaa var mı kii?

Suzy dedi ki...

gooogoook: Çok teşekkür ederim canım benim. Her zamanki gibi harika yorumunla motive ettin:) Seviyorum seni.

darkolivee: Sanmıyorum canım ya, geçen sene bu sıralardı aldığımda. Üstelik bir daha gittiğimde yoktu aldığım yerde. Yine de dolaştığımda kalan var mı bakarım ya da başka şehirlerde belki buluna da bilir.

Unknown dedi ki...

Çok zarif ve şık olmuşsun Suzy'cim :) Evet bu havalarda insan ne yapacağını şaşırıyor, gerçekten çok hoş ayakkabıların, güzel günlerde giy :) sevgiler..

Melislicious dedi ki...

ben de ayakkabılara ve onu kombinleme biçime bittim!!! tapılası ayakkabılar onlar harika bir seçim yapmışsın... eteğin hafif bolluğu üzerine böyle bir beyaz gömlek inanılmaz hoş olmuş... bu ayakkabıları bir kez hatta birçok kez daha görürüz umarım çok güzeller:))))