16 Eki 2013

Mutlu bayramlar

 

Bayramın ikinci günü artık. Herkes varacağı yere ulaşmıştır muhtemelen. Sevdiklerine kavuşmuştur!
Bizlerse daha bu gün yola çıkmayı planlıyoruz. Anneanne ve dedeler ziyaret edilecek Bulgaristan'da. Hem eşimin hem de benimkiler orada. Yolumuz biraz uzak yani. Arada sınır da olunca bir kat daha can sıkıcı olabiliyor bazen.


Bu eteği uzun zamandır almayı planlıyordum. Orjinali Carven'e ait ve ismi "Garden of Earthly Delights". Eteğin üstünde Rönesans Dönemi figürleri var. Bir tablo tadında. Alman ressam Hieronimus Bosch'tan esinlenilmiş. Ben baya bir aradım ama hangi tablosu bulamadım. Yine de o dönemi çaldığım piyano parçalarından seviyorum. Rönesans deyince dönemin soylu ve aristoklarının giydiği kocaman jabo yakalı gömlekler geliyor aklıma. Bu yüzden ben de böyle bir gömlek seçtim çekim için ama sanırım zımbalı gömleğimle daha kendim gibi hissedeceğim. 


Ben sanırım çizmeleri kullanmaktan yanayım. Ya siz ne dersiniz? Givenchy DIY çizmelerim ve Sella McCartney DIY çantam mı yoksa Alexander Wang'lar ve lego çantam mı? 


Kalp ve bıyık kolye: burdan
Gömlek: Kardeşimden hediye
Etek: Foymall - linkte benim aldım fiyatın yarısına düşmüş. Şans işte(!)
Çizme ve Çanta: DIY (linkleri yukarıda)

4 yorum :

Swotpisces dedi ki...

bence çizme ve siyah çanta...

Unknown dedi ki...

Eteğe bayıldım ve çizmeyle daha güzel olmuş.Keşke bir de zımbalı gömleğinle kombini görseydik daha sen olabilirdi gibi geldi bana da.
Mutlu bayramlar:)

KendinDik.Com dedi ki...

Eteğe bittim!!! Çok güzel kombinlemişsin. Kesinlikle çizme bence! ;)

gooogoook dedi ki...

Yine yollara düşülmüş, büyük ihtimalle de gelinmiştir:)) Bayram güzel geçmiştir dilerim.

Harika bir seçim bu etek çok hoş gerçekten, ben de arkadaşlarıma katılıyorum, kesinlikle çizme ile daha hoş yarı fiyatına inmesi ilgilenenler adına güzel haber. Bakmakta fayda var, sevgiler canım.