28 Eki 2013

Mikrotrend - Ekose

 

Sonbahar koleksiyonlarında markalar ekose ve pötikare desenleri tekrar öne sürdüler. Özellikle Zara'daki dantelli ekose elbise aklıma bu elbiseyi biraz değiştirme isteği uyandırdı. Bu yüzden dolapta onu tıktığım yerden çıkarmak zorunda kaldım ve bu hali ile hasret giderdim bir gün boyunca. 





Etek uçlarında danteller görünse nasıl olur diye hayal kurdum bu gün bu elbise yeni ayakkabılarıma eşlik ederken. Ne de olsa az aramamıştım bu tür bir botu. Şöyle temiz görünümlü, arka kısmı tüylü değişik iki dokuyu bir arada bulunduran sade bir ayakkabı ama gönlüme göre ve ulaşabileceğim bir modeli bulmak zordu. Beğendiklerim hep satın alamayacağım, Türkiye'de on-line satışı olmayan mağazalardaydı ama başardım sonunda.

Botların fermuarındaki minik kurukafayı göz ardı edersek benden tam puan aldılar görüntü olarak. Konfor da öyle çünkü alışverişte tüm gün ayakta kaldım ve hiç bir acı yok. Tamamdır!


Elbiseye dönecek olursak şu yan kısımdan yırtmaçlar açıp uçları dantellemem an meselesi. Beni ancak siz durdurabilirsiniz. Fikriniz çok ama çok önemli. Saçmalıyor muyum sizce? Peplum etekte bu söylediklerim hayal olarak mı kalmalı dersiniz? Yoksa bir dahi miyim, hemen işe mi girişmeliyim? Yorumları göreyim...

Bir de bu açıdan bakın! Sizce dantellemeli mi, dantellememeli mi?


Elbise ve içimdeki dantelli bluz: ben diktim
Bileklik: Koton
Kemer ve çanta: Yerel mağazalar
Kısa bot: burdan (16 günde elinizde bu defa saydım;)

4 yorum :

Blogcu Sultan dedi ki...

bence bu şekilde kalsın sade ve şık duruyor fazlada detaya gerek yok :)
sevgiler...

Fatma Basaran dedi ki...

normalde ben çok severim ayrıntıları.danteldir fistodur.ama elbisenin bu hali hoşuma gitti.yinede giyecek olan sizssiniz.svgiler

gooogoook dedi ki...

Bu haliyle de hoş, ama farklı bir şekil verilse bile eminim güzel şeyler ortaya çıkacaktır;) Sevgiler:).

Adsız dedi ki...

Ben dantelden yanayım :)