24 Ara 2013

Hello Pinky


Kış geldi anladık. Haftasonu öylesine hastaydım, öylesine hastaydım ki... Nasıl bir virüs kaptıysam Liloştan, yataktan iki gün boyunca kalkamadım. Oysa Lili de bir hafta önce hastaydı ama gündüzleri koşup oynadı ilacını içince. Ben? Ya ben? On yıldır hasta olmadığımdan kendime şaşırdım. Telefonu cuma akşamı nereye bıraktığımı hatırlamıyorum, ta ki pazar günü annem arayıp da Lili sesini duyup getirene kadar da elime bile alamamıştım.
Sonra o telefonla uyanıp REM uykudan yarım işlere asıldım. İşte Hello Pinky şapkam da böylece tamamlanmış oldu. Pazardan aldığım kırık bir kolye parçalanıp Pinky'nin burnu ve gözü oldu. Şimdi ise Pinky'yi Lili ile paylaşamıyoruz. Ona yaptığımı sanıyor. Ona nasıl anlatabilirim annesinin de kedi kulaklı şapka takmak istediğini?

10 yorum :

Adsız dedi ki...

Çok geçmiş olsun!

Suzy dedi ki...

Çok sağ ol, kollayın kendinizi! Adi virüs ortalıkta!!!

bahar yorgun dedi ki...

çok geçmiş olsun bu sene yakalananlar ağır geçiriyor. bence sen lili ye de ör bundan yoksa yarısı senin yarısı onun elinde kalacak

Melislicious dedi ki...

çok çok geçmiş olsun Suzy'cim!
Çok tatlı bir şapka olmuş, çok da cici durduğuna eminim takınca:))) ben de geçen bir yerde denedim böyle bir şapka, küçük bir kız annesine beni gösterip güldü:))))
merakla bekliyorum belki bize bir kombin yaparsın:P
sevgiler

darkolivee dedi ki...

Ahh aynen dün bile işe gelemedimmm
su kaybından ölüyordum az daha :)

Unknown dedi ki...

önceki çkilişinizin sonucu ne oldu

Suzy dedi ki...

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Benim gibi virüse yenik düşenlere de allah tez şifa versin diyorum.

elif irem çelikknt: Persunmall çekilişinin sonucunu onların facebook sayfasından, dressale çekilişini ise onların ana sayfasından takip et lütfen sonucu onlar belirliyor postta da belirttiğim gibi. Ama Rolmoda çekilişinin sonucunu ben belirliyorum. Sevgilerimle. xxx

Mia Wallace dedi ki...

ne sevimli :)

gullerledikis dedi ki...

Bence lilinin olsun
Hem pembe hemde böyle kulaklıklı bir şapkaya sanırım her kız çocuğu bayılır.

gullerledikis dedi ki...

Ayrıca çok geçmiş olsun canım