18 Ara 2013

Returning into classic


Some pieces are returning into classic by the years in fashion. They are irresistable and indspensable usually. You can combine them with lots of clothes and they make your outfit look cool and glorified. It's never wasting money buying them because they never die and you dream one day to give them to your grandchilds... 
Modada bazı parçalar yıllar içerisinde klasiğe dönerler. Genelde karşı konulmaz ve vazgeçilmezdirler. Onları bir çok kıyafetle kombinleyebilirsin ve onlar her bir görünümüne mükemmellik ve kalite katarlar. Onlara yatırım yapmak asla israf değildir çünkü onlar ölmez ve sen onu bir gün torununa hediye etmeyi düşlersin...




This belt is a classic to me. I feel lucky to have it in my closet. I was looking for a long time till I get it and at last... Here it is. 
Bu kemer benim için bir klasik işte! Dolabımda bulunduğu için kendimi şanslı hissettiriyor bana. Onu bulana kadar çok aradım ama işte... Sonunda burda.


Returned my style into classic immediately. What will happen with my style after this belt entered my life? We will see...
Gelir gelmez tarzımı klasiğe döndürmeyi başardı. Bundan sonra tarzıma ne etkisi olacak? Hep beraber göreceğiz...


When I'm totally in black, I love to keep it simple. I used some accessories for giving a little intensity thats all. Oh, yes and my tights again. Like different prints on tights.
Simsiyah giyindiğim zaman sade olmayı seçiyorum genelde. Kıyafete çarpıcılık katmak için minik aksesuarlar yeterli oluyor, ben de öyle yaptım. Ha bir de çoraplar, evet desenli olanlarına dolabımda her zaman yer var.


Belt / Kemer: Choies (Sorry that not in stock:( again)
Necklace / kolye: Koton
Rings / Yüzükler: H&M
Boots: DIY by me


4 yorum :

Adsız dedi ki...

kemer :))

Sinem Özer dedi ki...

Seni farkli tarzlarda gormek beni mutlu ediyor. Hala sasirtmaya devam ediyorsun.. harikasin

Adsız dedi ki...

İnstada gördüm hemen geldim, harika harika!

Unknown dedi ki...

WWuuuww Suzycim, harika olmuşsun..Böyle simsiyah olmayı bende çok everim, kemer de gerçekten çok şık, güzel günlerde kullan canımm sevgiler :)