3 Ara 2013

Zen Köşesi


Geçen hafta bütün gün temizlik yaptığım bir günün akşamında ailece televizyon izlerken Lili çikolata istedi. Bir tabağa koyup getirdim çikolatasını ama ne olduysa ondan sonra oldu. Eller çikolata oldu. Sonra koltuklardan kalkarken eller bembeyaz minderlere sürüldü. Minderler çikolata oldu ve beklediğim son. Cinnet geçirmeden önce kendimi dikiş odama atabildim. Bütün minderler de benimleydi. Elimdeki en uygun kumaşı çıkarıp dikmeye başladım. Kumaş sponsorum bunun olacağını önceden mi kestirdi ki bana bu leke tutmayan kumaşı gönderdi bilmiyorum ama çok teşekkür ediyorum. Baykumaş.com kumaş çeşitleriyle sürprizli bir site gerçekten. Japon yazılı olması bu köşeyi hemen zen köşesine çeviriverdi. Tütsümü yakıp meditasyon yaptığım bir köşe artık. Gördüğünüz gibi yine melek kartlarımla çalışmaya başladım. Oradaki chopsitckler de Pınariko'nun hediyesiydi bana. Onları sadece fotoğraf için koydum Lili gelene kadar ortadan kaldırmalıyım. Hiç kıyamıyorum onlara. Çok sevdiğim birer hediye oldular bana.


Aslında çok sıkıldığım bir iş yastık ya da minder dikmek ama inanılmaz hızlı bitiyor. Bu da artısı bu işin. Gerçi o gece ekstradan bir sinir vardı üzerimde ve hırsımı kumaştan aldım ama iyi ki yapmışım. Şimdi yıka ve tak, çok pratik oldu. Karşıdaki yastıklardan en soldaki ise benim kötü büyü kovucu yastığım. Üstünde nazardan koruyan ve şans getiren taşlar var. Ağaçlı yastıksa dilek ağacım, her bir boncuk bir dilek orada. Ortadaki çiçekli yastık çift yönlü. Arkada farklı tarzda bir kumaş kullanıldı. Hepsi de Baykumaş.com kumaşları ile.

10 yorum :

muhliscakmak dedi ki...

güzel oda =)

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

Çok güzel olmuş. Bayıldım! Güle güle oturun.

Ebrushka Blog dedi ki...

Valla mükemmel olmuş çok sevdim. Yandaki vazoda da krem rengi kuru dallar hayal ettim :) nedense...

Suzy dedi ki...

muhlis çakmak: teşekkürler.

write to me often: Çok teşekkür ederim.

Ebru Bayrak: Çok teşekkür ederim. O dallardan Lili de çok istiyor. Bir yerden bulucaz artık farz oldu!

Adsız dedi ki...

Dikiş dikebilmeyi hep çok istemişimdir. Aklımdaki onca fikri kumaşlarla can vermek en büyük hayallerimden ama bir türlü uygun zamanı ayarlayamadım. Hayran kaldım hem bir gecede yaratılmasına hem de böylesine derin anlamlar içermesine. Her yazınız, her projenizle size olan hayranlığım artıyor. Aynı frekansta insanlar olunca şu blog dünyasına çok daha keyifli.

bahar yorgun dedi ki...

evin bu köşesi harika Suzy... Bol huzur diliyorum sana

Tuğçe Şahman Şener dedi ki...

Lili'ye afiyet olsunn :))) Seninse ellerine sağlık.. Kumaş, hasırla muhteşem olmuşşş .... ( evinin bu köşesine bayılıyorum )

Blogcu Sultan dedi ki...

çok güzel bir oda ayrıca yeni kumaşlar ile yaptığın minderlerde bir ayrı güzel olmuş ellerine sağlık :)

cingifilli dedi ki...

Harika olmus.Ellerinize saglik.Ben de bembeyaz kose takimi alirken cocuklu olacagimi hesaplamamisim:)su an care arayisindayim.Baykumas benim de sponsorum.Ben acemiligimi onlarin kumaslari ile atlatacagim*.*firsat buldukca denemeler yapiyorum.Yastik fikirlerinize ayrica bayildim.Guzel gunlerde kirletsin Lili;)
sevgiler

Suzy dedi ki...

Sinem: Çok teşekkür ederim Sinemcim:) İyi ki sen de varsın. Güzel enerjileri kim sevmez... Harikasın!

Bahar Yorgun: Çok teşekkür ederim Baharcım. Huzurluyum burada belki kendime benzettiğim içindir:)

Tuğçe Şahman Şener: Ben de bayılıyoruuum:D xxx

tokideki ses: Çok teşekkürler canım...

cingifilli: Ben de acemiyim ama kumaşlar güzel olunca basit bir minder bile içini açıyor insanın. Kolay gelsin sana da gene beklerim.