16 Ara 2013

Houndstooth and leather

 

I purchased this houndstooth printed sweater for this winter and it camed with the snow. Yay, finally we had the chance to see some snowflakes last week but sadly it did not stayed long. You can see it on my Instagram account: @lilibebek

Bu kış için kaz ayağı desenli bir kazak almıştım ve kazağım karla geldi. Geçen hafta sonunda biz de kar gördük buralarda ama fazla durmadı ne yazık ki... Liloşum camda bekledi bütün gün kar topu oynayacak kadar kar birikmesini ama nafile. İnstagramda belki görmüşsünüzdür: @lilibebek



About my outfit? Probably you are attracted by my tights. Very interesting they are, love them and i can say that they are one of the reasons to love cold weather is back. 
Kıyafetime gelince, çoraplarımı ilgi çekici bulmuş olabilirsiniz. Evet, soğuk havaları sevme nedenlerimden biridirler kendileri.


Or you loved my over-the-knee-boots! Love them too. Yep, you catched reason # two for loving colds... They are "must have" this winter don't forget and get one at the first chance;)
Ya da belki de diz üstü botlarımı beğendiniz. Üstüne bastınız, soğukları sevme nedeni iki budur. Bu arada kendileri bu kışın olmazsa olmaz parçalarındandırlar. İlk fırsatta edinin, ayrıca sıcacık tutuyorlar şort ya da eteklerle. Verdikleri şıklık da cabası.


Sweater / Kazak: Persunmall (find here / burdan)
(and don't forget to enter to the giveaway of Persunmall for taking it totally free;)
Persunmall'ın hediye çekilişi ile buna ücretsiz sahip olabileceğinizi unutmayın. Link burda!!!
Leather shorts by me / Deri şort ben diktim
Tights / Çorap: Penti
Boots / Çizmeler: Vagabond


4 yorum :

Melislicious dedi ki...

ben de kazayağı desenini çok sevenlerdenim, birkaç sene önce bir pantolon almıştım çalışırken, sanırım çıkarma ve giyme vakti geldi:))) Deriyle birlikte çok yakıştırdım bu deseni... Bu arada çoraplar çok değişik gerçekten hiç görmemiştim bu modeli:))) sabahıma ışık kattın:)
sevgiler

darkolivee dedi ki...

Kazak ne kadar kullanışlıymış tatlım
çok hoş
çorapsa bana fazla cesur bir seçim :)
ama senin sütun bacaklara harika olmuşşş

modarella dedi ki...

Bu deseni çok seviyorum, genelde daha küçük halini görmeye alışık olsakta kazağına bayıldım.

gooogoook dedi ki...

Harika tüm parçalar çok beğendim:) saçlarınla siyah beyaz ayrı güzel duruyor. Rengine bayılıyorum.