4 Şub 2014

Bring my sunday back


Could anyone bring my sunday back please?
Biri bana pazar günümü geri verebilir mi lütfen?





I know I wanted something impossible but it was an amazing sunday. Look at this gorgeous snowy lanscape... Isn't it breathtaking? I'm living in a soft climated town in Turkey but we escaped to see some beautiful views to Bulgaria this weekend. As I say we, I mean my little family, Lili and her daddy. 
Biliyorum, imkansız bir şey istedim ama harika bir pazardı. Şu harika karlı manzaray bakın. Nefes kesici değil mi? Yaşadığım ılık iklimli şehirden kaçıp Bulgaristanda biraz harika manzaralar görelim istedik. Biz derken  menim minik ailemle birlikte. Lili ve babacıkla birlikte.

She was very happy to see some snow and play games on it. It's nothing to slip and fall down for her when she is playing games, so she did. Very energetic girl:) 
Biraz kar görünce çok sevindi. Onun için oyun oynarken kayıp düşmek mesele değil ve düştü de. Çok enerjik kız:)


As I was trying to shoot some pics for my blog she showed her talent in posing. Never lets me to do my job easily... Anyway, i especially liked the restaurant pozitioned on the hill called "Fairy Tales". You probably saw its delicious foods on my instagram account @lilibebek
Ben bloğuma bir kaç fotoğraf çekmeye çalışırken o da poz vermedeki hünerlerini sergiledi. Hiç bir zaman işimi rahatla yapmama izin vermez... Neyse, ben özellikle tepeye konumlanmış restoranı sevdim. Adı "Masallar". Muhtemelen instagram hesabımda görmüşsünüzdür. @lilibebek takip edin. 


Fox Fur Coat / mont: Choies
Sneakers: Persunmall (find here)
Pants/ pantalonlar: colin's (last season)
Sweater: from a town shop
Shawl / şal: Pashmina
Hat / şapka: My design
Handbag / çanta: Gift from my hubby
Lipstick / ruj: Flormar

3 yorum :

Ebrushka Blog dedi ki...

Arka manzara böyle güzel olunca fotoğrafların da muhteşem çıkması doğal, e bide sizin şıklığınız var :) Çok hoş...

Blogcu Sultan dedi ki...

manzara ve siz çok güzelmiş bayıldım :))

Aycan Ulus dedi ki...

Çok şıksınız ve manzara süper :))