10 Şub 2014

Okula dönüş


Evde geçirdiğimiz günler bu gün okulun başlamasıyla sona erdi. Evdeyken çektiğimiz fotoğraflara bakıyorum şimdi. Pek bi eğlenmiştik küçüğümle... Şu dikip dikip giydiremediğim kıyafetlerin iki tanesini giyinme oyunu bahanesi ile giydirip fotoğraflayabilmiştim. Çok tarz pozlar da canım!



Lili'nin üstündeki deri şortu bu sene dikmiştim. Taytsa geçen senenin ürünü. Hala üstüne oluyor olması büyük şans. Taytın kumaşı file olduğu için, içine fon olarak beyaz çorap giydirdim. Tacı ise doğum günü için yaptığım mickey taçlardan sadece biri. Kombinin geri kalanı satın alınmış ciciler. Herkese iyi dersler;)


3 yorum :

Ebrushka Blog dedi ki...

Hadi bakalım okul günleri başlasın. Bizim için trafiğin yoğun olmasından başka bir farkı yok gerçi. Bu arada pozlara bayıldım :)

öce dedi ki...

ah böyle küçükken oyunlarla yaptırdıklarımız, büyüyünce ne güzel anı oluyor. ben şimdi kızlara size şöyle şöyle istediklerimi yaptırırdım diye anlatınca çok gülüyorlar. anne ya niye bizi kandırdın diye sitem ettikleri de olmuyor değil. iyi eğlenceler. mutluluğunuz, neşeniz daim olsun. sevgilerimle...

Blogcu Sultan dedi ki...

maşallah çok tatlı :)
diktiklerinde çok yakışmış....