13 Şub 2014

My pink Firmoo glasses


Oh my my, they are such a beauty... Pink and burgundy... And a big love we live with my new glasses.
Aman allahım, bu gözlük tam bir güzellik. Pembe ve bordo...Ve aramızda büyük bir aşk var




My new glasses are from Firmoo.com, an online eyeglasses store that I think you know very well since this is my fifth cooperation with them. They still have First Pair Free program but you must click on their site to catch it, the number of products is limited. So snap it up when you catch free ones;)
Yeni gözlüklerim aslında artık çok iyi bildiğiniz online gözlük mağazası Firmoo.com 'dan yine. Bu onlarla beşinci iş birliğimiz olduğu için onları iyi tanıdığınızı düşünüyorum. Hala İlk Gözlüğünüz Hediye Kampanyaları var ancak hediye gözlük sayısı sınırlı olduğundan verdiğim linki ara sıra takip edip yakalamalısınız.


        1. My pink love ,                2. For cat eye lovers,          3. make  difference        4. the blue beauty.
        1. Pembe aşkım ,                  2. Kedi gözler,                   3. farklılık yaratın               4. derin mavi .

 I suggest you some really trendy models from their site and here is your $30 voucher code. But remember, you have only one month to use your code but the good news is that you can use it five times;) Yay:D 
Purchase them from Classic series Eyeglasses  with code LILITOSUZYBLOGS4

Yukarıda, sizlere bir kaç model öneriyorum sitelerinden. Bir de onları alabilmeniz için $30'lık indirim kodu. Ancak unutmayın, bu kodu sadece bir ay boyunca kullanabilirsiniz ama iyi haber, kodu tam beş kez kullanabiliyorsunuz;) Süper değil mi? Bu kaçmaz!
Seçiminizi sadece bu linkten yapabiliyorsunuz Classic series Eyeglasses  ve bu da indirim kodunuz LILITOSUZYBLOGS4


If you are a blogger and want to cooperate with them click on Firmoo Business Cooperation. Firmoo wants to meet you.
Eğer sen de bir bloggersan ve onlarla çalışmak istersen Firmoo Business Cooperation linkine tıkla. Firmoo, seninle tanışmak istiyor. 


If you are worried about the quality, you are worried vain. They are really perfect. Or may be you are curious how I choose them! Firmoo site has virtual try-on. Just load your picture on your account on Firmoo.com and see how the glasses will look on you. That's my secret;) 
Eğer kalite konusunda endişeliyseniz, boşuna endişeleniyorsunuz. Mükemmeller tek kelimeyle. Ya da belki de kendime en uygun olanını nasıl seçtiğimi merak ediyorsunuzdur! Firmoo'nun sitesinde hesap açıp fotoğrafınızı yüklerseniz gözlüğün sizde nası duracağını görebiliyorsunuz. İşte sırrım bu;)


My first styling for my new glasses is this. I'm wearing my new Zara shoes that I bought from Firenze store last summer. Yes I didn't have the opportunity to wear them. Teachers style ha?

Glasses: Firmoo
Sweater: local store
Skirt: Choies
Shoes: Zara



Bu gözlükler için ilk kombinimde geçen yaz Floransa Zara'dan aldığım ve giymeye fırsat bulamadığım ayakkabılarımı kullandım. Öğretmen stili ha?

Gözlükler: Firmoo
Kazak: Yerel mağaza
Etek: Choies
Ayakkabılar: Zara




1 yorum :

Unknown dedi ki...

Bayıldım bu kombine ben eteğe gözlüğe harikasın :))

http://damlakalaycik.blogspot.com/