20 Şub 2014

Lili - Kadife Eşofman


Baykumaş.com gönderdiği kumaşlarla bana çok ilginç şeyler yaptırıyor. Kimin aklına bir gün eşofman dikeceğim gelirdi ki. Benim hiç gelmedi mesela. Çocuk giyim deyince sadece elbise dikmek geliyor içimden. Bu kadife kumaş ise öyle bir ilham verdi ki... Aslında önce kendime dikmek için başlamıştım ama sonra birden çark ettim. Benden çok Lili'ye yakışırdı:)



Bu eşofmanda ilk defa kapşon dikmeyi denedim. Sanırım başardım da. Öne cep eklemeyi de unutmadım. Pantalonda ise ağı biraz aşağıda şalvar gibi ve biraz da bol, paçaları ise tayt gibi... Büyük kızlar giyer de benim kızım büyük değil mi? O da giyer o modeli:) Fotoğraftaki minik bebeğimiz Fişek var. Bebektiburaya geldiğinde, biz bu eve taşınırken, şimdi ise kocaman oldu da geceleri bizi bile koruyor. Böyle melek , böyle akıllı mı olur köpek. O hepimizin sevgilisi artık. Geldiğinde minicik bacakları ile öyle hızlı koşuyordu ki Lili onu görür görmez "Baba bu Fişek gibi" demişti. Adı da Fişek kaldı böylelikle.


Dün, bu gün bu eşofmanlarla takılıyor Lili. İyi ettim de ona diktim:) Artık biri bu tayt sevdasına son vermeliydi değil mi?


9 yorum :

Elift dedi ki...

çok yakışmış cimcimeye, güle güle giysin..

Unknown dedi ki...

Emeğinize sağlık.Şanslı çocuklardan kızınız :)Böyle becerikli bir annesi var <3

gooogoook dedi ki...

Çok yakışmış çok güzel olmuş Lili'm. Eline sağlık, hakikatten bu Lili için daha iyi olmuş;) güle güle giysin. Fişeğe de bayıldım nasıl bakıyor lili'ye, tatlı koruyucu:) Sevgiler.

Deneme dedi ki...

üst kısmını ne güzel dikmişsiniz, kalıp kullandınız mı acaba, kullandıysanız model no rica edicem.. bana da beklerim ;)
http://birdikbinbak.blogspot.com.tr/

Unknown dedi ki...

Çook yakışmış,
Pozlar da süper :)

ANTİGONE dedi ki...

çok şık olmuş, güle güle giysin lilitom!

sakLı bahçem :) dedi ki...

bu küçük fıstık gün geçtikçe sana benziyooo :)

Belleeamie dedi ki...

Oyy ne sirin bir cimcime melek :)

Özgüsel Hünerler dedi ki...

daha önce de görmüştüm instagramda mı yoksa facebook da mı bilmem.o kadar çok yerde sizi takip ediyorum ki karıştırıyorum..:)çok güzel olmuş ellerinize sağlık.