5 Mar 2014

Çatlak kot ve kareler


Çatlatılmış deri ile tasarlanan kıyafetler aklımda ve hatta kalbimde öyle yer etti ki... Gelin görün ki o malzemeyi bulmak imkansız. Yine de şanslı kız bu Suzy:) Bakınız kot kumaşın üstünü nasıl da çatlatmışlar! Bayıldım bu kumaşa ve hemen aldım. Aynı anda bulduğum diğer kumaşlar da bu kareli kumaş ve fileydi.



Acaba üçünü aynı çalışmada kullanabilir miydim? Eve gelince üstüste koyup üç boyutlu gözlerle baktım ve bu asimetrik etek canlandı gözümde ve işin kötüsü elimdeki parçalar minik minikti. Üst parçanın kollarına yetmedi mesela çatlatılmış kot ben de fileyi koydum. Alt eteğe kalan kot parçası ise gördüğünüz kadardı. Bir kumaşın etinden ve sütünden yararlanmak diye buna derim! Harika bir takım yarattım kendime ancak nerede giyilir bilemem. Tasarlamak için tasarlamak diye birşey var bende. Ayrı ayrı da kombinlenebilirler ancak yaza yakın bahar günlerine kadar sabretmeliyim. Üzerimdeki halini merak ediyorsanız biraz sabredin. Bu günlük bu kadar.


9 yorum :

Harika oldu dedi ki...

üst kısmını pek göremedim. ancak etek harika bir tasarım olmuş. elinize sağlık.

darkolivee dedi ki...

giy giy giy :)

bahar yorgun dedi ki...

suzy harika görünüyor üzerindeki fotosunu bekliyorum merakla

gooogoook dedi ki...

Bence enfes bir görüntü ve harika bir çalışma olmuş, eline sağlık Suzy'ciğim.

NlyStyle dedi ki...

etek ne hoş olmuş bayıldım ellerine sağlık...

Adsız dedi ki...

tasarla hep tasarla sen :)

Suzy dedi ki...

Herkese güzel yorumlar için çok teşekkür ederim. Dünümü de bu günümü de güzel kıldınız. Dün okumuştum, bu gün de girip tekrar okudum. Harikasınız. Alkışlar size gelsin dostlar. xxx

Siyahdantel dedi ki...

Zaten senin zevkine hayranım! Sen ne yapsan çok güzel oluyor, sana da çok yakışıyor!... :)

Unknown dedi ki...

Fantastic!