1 Nis 2014

Salıncak önce - sonra



Eve taşındığımızdan beri bekleyen salıncağım baharın gelmesiyle balkonda daha bir üzgün sallanmaya başladı. Hiç kimse onunla ilgilenmiyordu, oysa Lili onun üstünde büyümüştü.
Öyle üstü bomboş kalsın istemedim. Koca kış binbir fikir kurdum aklımdan ve işte bulduğum pratik fikir...



Önce eve ilk taşındığımızda eşim onu bir güzel temizlemişti ben de beyaz spreyle boyamasını rica etmiştim. "Nereye bulsan sprey boya sıkacaksın!" diye homurdanan eşim yine de boyamaya devam etti bense güldüm geçtim. Gelinlik sandaletlerimi bile spreyle boyadım ben. Hak ettim bunu;)


Artık sıra üstteki süngerdeydi ama bizimki çok eskidi. Bir de şu öndeki demir kısma eşim de Lili de bir önlem düşünmemi istemişlerdi. Can acıtıcıymış!


Eski yorganlarımdan birini kullanmaya karar verdim ben de. Öylece durup yer kaplıyorlar sadece ve dururken eskiyorlar. Yorganın yaklaşık üçte birinden biraz fazlasını üste doğru katladım ve diktim. Salıncağın oturma kısmı için daha kalın bir minder oldu böylece. Kumaşı da dikince arka dayanmak için yaptığım yere cep gibi minik bir yer açtım. Oradan salıncağa asıyorum. Yanlarda da minik bağcıklarla salıncağa sabitliyoruz.
Eni ise  görüldüğü gibi tam uyuyor şansa:)

 Kumaşımsa yine Baykumaş.com ürünü. Bu japon yazılıları çok seviyorum ben. Baykumaş'ın kumaşları ile yaptığım bilmem kaçıncı dekorasyon projesi bu ve artık yavaş yavaş elbiselere geçmeyi planlıyorum. 

9 yorum :

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş salıncak elinize sağlık. Sevgiler

sld dedi ki...

Çok güzel, sıcak yaz akşamlarında tam uzanmalık olmuş. Tabii küçük hanım izin verirse. :)

Harika oldu dedi ki...

Bayıldım. Heleki o yorgan fikri süpermiş. Evlerde boşuna yer kaplayan o fazla yorganlardan birinden de kurtulunmuş böylece. Gerçekten bayıldım fikre...

gooogoook dedi ki...

Harika bir yenileme olmuş, Eşinin de senin de eline sağlık canım, yorganı kullanma fikrin bence müthiş, evlerde öylece bekliyor hakikatten. Kumaşın desenine ben de bayıldım. Baykumaşa bir bakayım hemen:) Bahar gelince üzerinde rahat rahat dinlenin, sevgiler:).

Öykücü dedi ki...

Çok güzel olmuş.Hem de bir taşla iki kuş.Yorgan dolabının boşalması da üçüncü kuş hatta:)

Shelby dedi ki...

Harika olmuş canım!

minikmini dedi ki...

ay ben şimdi o Salıncakta olmak isterdiiiimm , çok guzel olmuş , ellerinize sağlık , sevgiler

ANTİGONE dedi ki...

harika bir yenileme olmuş Suzy'cim, kumaş da çok hoş gerçekten :))

ANTİGONE dedi ki...

harika bir yenileme olmuş Suzy'cim, kumaş da çok hoş gerçekten :))