16 Eki 2014

Minik yelkenciye termal içlik


Şu fotoğrafta gördüğünüz robocop kılıklı yelkenci Lili, artık yelken kulübünün lisanslı bir sporcusu:) O denizin açıklarında yelkeniyle keyif çatarken (ki ona göre öylece oturmak eziyetmiş) ben kışın nasıl yapsam da yavrucuk üşümese diye, o spor mağazası senin bu spor mağazası benim termal içlik arayıp durdum. Güç bela İstanbul'da büyük bir mağazada buldum ama sonra...


Sonra eve gelince bir de internette fiyatlara baksaydım diye söylendim kendi kendime. İstanbul'a kadar gitmeden neden aklıma gelmedi ki! Minik bir sorgulama ile çorapiçgiyim.com sitesinde termal giyim kategorisinde (link burda: http://www.corapicgiyim.com/termal-iclik ) istediğim takımı buldum hatta boğazlısını:) Kışın kayak yapmayı seven anneler de göz atsın. Minikleri evde bırakmaya gerek yok kış tatilinde;) 

Hemen sipariş ettim tabi ki, hatta kendime de bir eşofman takımı almayı unutmadım. İki gün içinde eve kargo gelince Lili termal içliğini üstüne geçirip yatak üstünde havalara zıplarken üst fotoğrafta. Artık kışın üşümek yok. İçi yumuşacık çok güzel bir dokusu var içliğin. Eşovmanımsa süpper kaliteli. Onu bir pazar günü yürüyüşünde fotoğraflarım artık.


İşte Lili TV keyfi yaparken ben de fotoğrafları çektim sonra tekrar siteye girip gezindim. Gelecek ayki alışveriş bütçesini süper iç çamaşırı modellerine ayırmayı planlıyorum. Bütün kaliteli markalar bir arada bu sitede. Aşağıda bir de fotoğrafla kolaj yaptım size. Bu arada seçeceğim iç çamaşırı modelleri hanımların dolabında olmazsa olmazlardan olacak. Gelecek ay hangi elbise hangi iç çamaşırıyla giyilir, konulu yazımın sinyallerini şimdiden vereyim siz aşağıdaki güzelliklere bakarken. 






5 yorum :

ANTİGONE dedi ki...

maşallah yelkenci kuzuya! nasıl çabuk büyüyorlar di mi canım ya?

Suzy dedi ki...

Antigone: Eveet:) Ama her anı güzelmiş:) İnsan büyüyünce bu kadar çok sevmem mi diyor ama yok öyle bişey her anı güzel anne olmanın. Yeni bir insanı keşfetmek ve ona hayatı öğretmek çok güzel...

Mutlu Eller dedi ki...

Öncelikle çok güzel bir hobi bulmuş kendisine. Eşim çocukluğundan beri yelken yapar, ailesi hala öyle. Bizim çocuklarda dolayısıyla meraklı ve eşim yarışlara giderken de alıyor onları:)
Termal içlik hep kullandığımız bir şey. Daha çok kayak için. Burada aldığım bir yer var, bazen de yurt dışından alıyorum. Verdiğiniz adrese girip baktım, kış gelmeden sipariş vermeli. Teşekkürler:)

Suzy dedi ki...

Semi M Eller: rica ederim. Bu kış kayak tatilinde de üşümek yok. Kendime de mi alsam diye düşünüyorum. Genelde kış tatillerinden nefret ederim sırf üşüdüğümden:(

bebek kıyafetleri dedi ki...

gerçekten çok güzel bir dizayn olmuş , elinize sağlık.maşallah yavruya da.