9 Oca 2015

Bu Fırsat Başka Yerde Yok Escape Saatler Modasaat.com'da

Escape firmasının asıl merkezi ABD olmakla beraber üretimleri Hong Kong da yapılmaktadır. Çanta kıyafet ve bijuteri alanında hizmet veren firma saat alanında da hizmetlerine son dönemde ağırlık vermiş ve birçok firmayla yarışır hale gelmiştir. Yarıştığı firmalar arasında casio gibi dev bir firmanın Escape saat modellerinde kullanılan parçaların da ne kadar kaliteli olduğunu göstermektedir. Saat mekanizmasında kullanılan parça kalitesi ile işçilik arasında bir bağın da bulunması üretimi esnasında birçok özelliği içinde barındırmasına neden olmaktadır. Mikronların bu kadar sık ve özenle yerleştirilmesi ülke pazarında çok kısa zamanda kendine yer bulmasına yol açmıştır. Ayrıca saatin kalitesi de fiyatıyla görülmekte ve payını da arttırmaktadır.
da bulunması

Escape erkek saat modellerinde uyguladığı tasarımlar ile dünya çapında bir üne kavuşmuştur. Piyasada bulunan ünlü saat firmaları ile mücadele etmekte ve pazarda kendine yer bulmak isteyen firma bu anlamda dünya nüfusunda erkelerin yer aldığını da göz önüne almakta ve erkek saat modellerine ağırlık vermektedir. İnsanlar kıyafetlerini tamamlayıcı bir eşya olarak görseler de saat modellerinde ve saat firmalarında titizlikle üretilen modeller son zamanlarda bir hayli artmıştır. Ülkemizde de faaliyet alanlarını genişleten Escape firması da dağıtıcı kanalıyla her ülkede faaliyet göstermektedir. Amerika menşeli olan fosil grubuna ait olan ve Hong Kong da üretim yapan kaliteli bir firmadır.

Escape bayan saat firması olarak da faaliyet göstermesi de ABD de bulunan ortakları sayesinde olmaktadır. Ürünlerde kullanılan malzemeler saat kalitesi bakımından birçok ünlü firmayla mücadele etme noktasında sıkıntı duymamaktadır. Ürünlerin kalitesi olması da dünya çapında yakaladığı satış rakamlarıyla görülmektedir. Ülkelerin içinde bulunduğu durumlar ve ekonomik faaliyetler doğrultusunda her geçen gün gelişen firma ülkemizde de satılmaktadır.

Hiç yorum yok :