5 Oca 2015

Moda ve sürprizleri


Moda sürprizlidir... Moda çekicidir... Moda renklidir bazen şeffaftır ve renksizdir... Her renktir bazen...

Hatırlıyor musunuz geçen yıllarda H&M'in Martin Margiela ile yaptığı koleksionu. Ten renkli uzun kollu ve siyah sütyen baskılı bir atlet asimetrik ve çok geniş paçalı bir pantalonla kombinlenmişti. Moda cesarettir... Benimse bu cesareti bulmam yine zaman aldı. Sonunda corapicgiyim.com 'dan aldığım ten renkli atleti böyle kombinlemeye karar verdim. Onca iç çamaşırından ten renkli bir atlet seçmem sadece, artık önüne geçemediğim merakımdan; Acaba nasıl olacaktı? Benim için yeni bir şey bu, kendime yaptığım bir sürpriz... 


Kombini tamamlamaksa yine bana kaldı. Baykumaş'tan aldığım peluşu kendime uzun bir yelek yapmak için kullandım. Baykumas.com sık sık ziyaret edilirse ilginç kumaşları kaçırmazsınız. Daha önce yazmıştım biliyorum ama bu bordo peluşu yakaladığıma o kadar mutluyum ki... ve kaçırdığım onca güzel kumaş vardı ki aslında! Yakaladığıma şükrettim. Çabuk tükeniyor güzel parçalar aklınızda bulunsun. 


Söyleyin bakalım siz nasıl aşıyorsunuz modanın sürprizlerini. Benim gibi yeni şeylere zor alışan klasikçiler el kaldırsın;)


Yok yok fena olmadı bu ten renkli atlet işi. Sevdim ben bu ilginç sürprizi...

2 yorum :

Unknown dedi ki...

Kombin gayet uyumlu olmuş , bence bu renk bluz seçmeniz daha da hoş kılmış kombini. Sevgiler

ANTİGONE dedi ki...

bence de gayet hoş görünüyor canım..