29 Nis 2016

Enerji Oyunları - Madde ile Konuşma



Video açılmıyorsa bu linke tıkla: https://www.youtube.com/watch?v=97sYQ1DhIK0

 Sorun yaşadığınız madde ile konuşursanız belki de sizin onunla ilgili ne hissettiğinizi bulacaksınız. Belki de size neden onunla sorun yaşadığınızı anlatacak. Elbette burada konuşan maddenin kendisi değildir. Burada yanıtları veren bilinç altıdır. Bu teknikle onu oyuna getirip ağzından baklaları alabilirsiniz. Bazen zihniniz karışır sohbete, bazen yüksek benliğiniz ama siz hiç düşünmeyin kim konuşuyor diye çünkü bütün üzen, kalp kıran, aşağlayan, korkutan cevaplar bilinç altından gelir. Bilinç altını bu şekilde tanıyabilirsiniz konuşmanız arasında. O konuşunca kalbiniz sıkışır, kendinizi yetersiz hissedersiniz ya da feci bir biçimde başkasını kıskanırsınız. Yani genelde sizi negatif frekanslara iter. Kendinizi üzeceğiniz, kelebek gibi - uçuverecek gibi mutlu hissetmediğiniz hislere hapseder. Sürekli kör kuyunun dibinde hissetmek gibidir onu dinlemek!
 Madde ile sorun yaşamak deyince hemen örnekliyorum: 
1. Size ait olamayan o madde / obje ile konuşabilirsiniz (para, araba, hayalinizdeki ev...)
olmayan arabanızla olan sorununuzu anlamak için o karşınızdaymış gibi hayal ederek ona sorularınızı sorabilirsiniz.
2. Bir türlü bırakamadığınız maddeye de konuşabilirsiniz. Bağımlılıklarımız örneğin. Bilinç altında onlarla ilgili gizli kalmış çok detay var. Bazılarına bu şekilde de ulaşabilirsiniz.

Konuşmanızı not ettikten sonra bir de analiz etmeye oturuyorsunuz. Analiz aşamasında her kelimeyi  - cümleyi kaale alın. Satır aralarını iyi okuyun. Siz olsanız, size, sizin o maddeye konuştuğunuz gibi konuşsalar ne hissederdiniz? Burada öncelikle konuşmanız esnasında gayet, içinizden geleni konuşun ama artık analize oturduğunuzda bir ilişki danışmanı gibi olaya tepeden bakmaya çalışın. Sizin o madde ile olan iletişiminizi tarafsız bir gözle irdelemeniz gerekecek.
Bakalım hangi blokajlar yüzeye çıkacak?
Blokajlarınızı nasıl atacağınızı kök inançlar isimli videomda bulabilirsiniz. Eğer kendiniz zaman  kaybetmek istemiyorsanız seans talebinizi mail adresim lilitosuzy@gmail.com adresine alabilirim. Birlikte sağlıklı kodlar oluştururuz;)

 Bu videoda bahsettiğim "Madde ile Konuşma" geçen sene kış aylarındayken olmuştu ve ufak bir sorgulama ile bunu yazı olarak paylaştığım blog yayınımı buldum. Buradan , o zamanlarki ruh halimi ve madde ile muhabbetimin hatta düşüncelerimin geri kalanını okuyabilirsiniz! Daha fazlası da varmış meğer...


7 yorum :

Unknown dedi ki...

Sizin olumlu enerjilerinizi bize gönderme şekillerinizi beğeniyorum teşekkürler

Naz dedi ki...

Arada bir konuşuyorum ben zaten de analiz kısmında sorun var :)

Suzy dedi ki...

Rob Survor: Ben teşkkür ederim motive edici yorum için.

Naz O. Konuşmaları yazdıktan sonra adım adım her cümleyi incelemelisin. Çeşitli yöntemlerle tekrar incele. Mesela empati yaparak (yani cümleyi duyan sen olsan ne düşünürdün - ne hissederdin) Ya da direkt olarak bilinç altım bu maddeyi nasıl görüyor, ne düşünüyor diye de incelenebilir. Tüm sorunlar olmasa da büyük bir kısmı bu çalışma ile ortaya çıkarılabiliyor.

gooogoook dedi ki...

Videolar hem çok eğlendiriyor, hem düşündürüyor, gözden kaçırılanlar varsa yeniden ve yeniden ele almamızı sağlıyor, her zamanki gibi çok sevdim. Naz arkadaşımıza verdiğin yanıt da çok çarpıcı çok net. Teşekkürler Suzy:).

Suzy dedi ki...

gooogoook: Teşekkür ederim canım. Sürekli desteğini hissetmek çok güzel. İlham olduğun için ayrıca teşekkürler. Sen olmasan bu videolar olur muydu acaba...

Unknown dedi ki...

Ne güzel şeyler anlatmissiniz. Açıkçası daha önce dikiş dışındaki yazılarınızı okumuyordum.you tube de bakacağım ilk fırsatta. Varoluşun anlamı çok karışık bir mesele bir süredir sorgulamaya bırakmıştı açıkçası. Kendimle alakali devam ettirdiğim en sevdiğim olumlamama ''benim her istediğim eninde sonunda olur "sizin anlattığınız felsefeyle bağlantısı var mı bilmiyorum ama beni çok rahatlatıcı bir şey bu.

Suzy dedi ki...

PINAR SAKİN ÇALĞAN: evet yazdığınız cümle güzel bir olumlama ama isteklerinizin gerçekleşme süresini bazen uzatabilir. Eğer inanabilirseniz şu şekilde değiştirin : " Benim isteklerim hemen gerçekleşir." Bu şekilde istediklerinizin olması için bazen enini bazen de sonunu beklemek zorunda kalmazsınız. Çok basit aslında ama örneklerle anlatmak daha kolay oluyor. Varoluşun anlamına gelince bence sadece var olup var oluşu devam ettirmektir:D bu da çok karışık değil. Paylaşmak güzeldi, teşekkür ederim yazdığınız için.