12 Ağu 2016

Enerji Oyunları - Denge Yasası

Video açılmıyorsa tıklayın: https://youtu.be/EtBdPqe0jY4

Denge yasasını anlamakta çok uzun zaman sorun yaşadım. Aslında sürekli bunu okuyup anlıyordum ancak hiç bilemezdim ki, sevgili egocuğum kendime haksızlık ettiğimde benim daha iyi bir insan olacağımı düşünüyormuş. Bunu anlamayı bir kaç gün önce başardım ancak en son dersi yabancı bir yaşam koçu verdi bana. Ondan öncesinde çok da zorlansam elimden geldiğince denge yasasını hayatımın her alanında korumaya çalışıyordum ancak bu sadece iç inancıma direnmekten başka bir şey değildi.
Bir kaç ay öncesinde yabancı ve çok ünlü bir yaşam koçunun bir röportajını dinlerken adam bir anda şöyle dedi; "Benim hayatımda bir mottom vardır; Ben her zaman aldıklarımdan daha fazla veririm!" Sonrasında içimdeki rahatlamayı size nasıl anlatsam. Yani dedim ki işte yahu, koskoca Amerika'nın en ünlü yaşam koçu bile bunu söylüyorsa ben neden kendimi frenleyip duruyorum. Sonunda başladım hoyratça önüme gelene Theta Healing terapileri ile yardım etmeye, evet evet bedava ya da onların canının istediği kadar indirim yaparak, kendimi hiç hesaba katmayarak. Bu bir kaç ay sürdü. Bu sürede param aynı kaldı, daha çok yoruldum ve bedava terapi yaptığım kişiler ve de indirim yaptıklarımda hiç bir ilerleme olmaz iken hakkım olan parayı indirim istemeden verenlerde harika gelişmeler oluyordu. Çok ilginç geldi bu. Böyle olmaması gerekiyordu. O Amerikalı ünlü yaşam koçu trilyonluk malikanede oturuyordu sonuçta canım. Onun hayatında her şey böylesine mükemmelken ben nerede hata yapıyordum acaba? Gizlediği bir şey olabilir miydi?
Tekrar bu yasayı hatırlatanlar girdi hayatıma bu sürede. Tekrar her şeyi konuştuk ve ben artık içsel olarak ne durumda olduğumu kas testi ile sorgulamaya başladım. Neydi ki benim bu karşılıksız yardım etmek istememle alakalı durumum?
Kas testinde bir kaç sorgulamadan sonra şunu buldum: "Karşılıksız yardım edersem iyi biriyimdir!"
Demek ki bilinç altımın bu yasadan hala haberi yoktu. Nasıl olsun ki? Bu kod orada durdukça yeni bir bilgiyi alacak durumda değildi kendisi.
Sonuç olarak kendimce bu kodu değiştirdim ve bu günlerde bir takım haksızlıklar denge bulmaya başladı. Ben öğrendim, şimdi sıra geldi öğrendiğimi uygulayabilme aşamasına. Zor olan her zaman uygulama gibi gelse de bu süreci keyifle geçirmeye niyet ediyorum.
Bunca yıldır içimde sadece iyilik hissi ile yaşadım şimdi adalet ve denge hissini nasıl adapte edeceğiz acaba? İnceden bir korku mu var sanki? Sanırım bu his üzerinde tekrar çalışmalıyım.
Sizlere bu defa yine keyifli dönüşümler diliyorum ancak bu defa kendinize karşı adil olmayı unutmadan!

2 yorum :

. dedi ki...

Videonu izledim gerçekten çok bilgilendirici ama benim bi sorunum var onu gerçekten çözemiyorum çünkü nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum mail attım umarım bana yardımcı olursun paylaştığın bilgiler için çok çok teşekkür ederim

Suzy dedi ki...

Jade bown: Bu gün nihayet bilgisayarımın başına oturarak maillarıma dönebildim ve evvet seninkine de cevap verdim.