22 Ağu 2016

Puantiye maxi elbise


Şimdi bir şey yazıyorum ve beni tanıyanlar muhtemelen ayıplayacak. Dikkat yazıyorum: "Dolabımda puantiye olmadığını fark ettim!" Sahi, puantiye elbisesi olmayan modadan afaroz edilir mi? Ben bu eksikliği fark ettiğimde kendime çok şaşırdım. Deli gibi dikiş dikmeyi seviyorum ve bunu nasıl atladım acaba? Üstelik bu günlerde dikiş dikmeye sıfır zamanım varken korkunç bir farkındalık. Deli gibi çalışıyorum ama kendim için geçen hafta bir gün alışverişe ayırdığımda mağazalarda aradığımı bulamayınca bu defa iş online alışverişe kaldı.


Yeni bulduğum bir site http://bit.ly/2aKNt2U ve diğer sitelerden farkı modelleri olduğunu görünce pek bi sevindim. Çünkü her online alışveriş sitesinde aynı modelleri gördükçe ister yurt dışından gelsin ister yurt içinden alınsın artık herkesin üstünde standart şeyleri görmek çok sıktı. Zaten dikiş dikmeyi sevmemin sebebi de bu. Kendi diktiklerimle farkı yakalamak. Ancak artık sıkı çalışma temposu ile yeni hedeflerimi yakalama peşinde iken artık eskisi gibi dikiş makinasının başında keyifli zaman geçirme lüksüm yok.
Sadece minik kaçamaklar hem de çikolata tadında geliyor inanın. Yine dikmeye çalışıyorum ama o süre bana nasıl lezzetli geliyor anlatamam. Sadece on dakika olsa bile. Sonra bu online alışveriş işini de özlemişim. Belki de eski ben olmayı özlemek de diyebiliriz. Oysa bu yeni beni yaratmak için bir yıldır nasıl azimle çalışıyorum. Yine de memnunum yeni şekilden. Yani bunun hepsi aklımın tasarımı idi. Yaptım - oldu. Şimdi de yeni benin yeni giyim şekli; biraz daha kadınsı duruşta elbiselere bayılıyorum. Bu elbiseyi seçmemin sebebi de o. Artık dolap bir doz fazla kadınsı olacak.


Dikerdim bu elbiseyi aslında ama dikiş dikenler bilir, kalıp çok önemli ve bazen bir türlü doğru doz dekolte veya doğru dökümde kumaş yakalanamaz. Niyetim feci. Bu elbiseyi kalıp olarak da kullanmak istiyorum. Çok hoşuma gitti sırt açıklığı ve ön dekoltesinin tam dozu. Hazır bir elbisenin sunabileceği her şey var. Aslında fiyat da tam isabet. Sitede en büyük beden kalmıştı. Askıları kısalttım ve biraz da koltuk altından aldım. Fazla zamanımı almadı. Belki de bu hazır alım işi şimdilik iş hedeflerime ulaşana kadar daha sık değerlendirmem gereken bir alternatif.


Şu sıralar ülke karışıklığı var diye paket bana gelir mi diye bir korkum vardı ama sandığım gibi olmadı. Hatta sandığımdan hızlı geldi desem yeridir. Yaz bitmeden aldığımı giydiğime çok sevindim. Üstelik alışverişe eklediğim gözlükler de hiç hazar olmadan gelmiş. İnanılmaz sevindim. Bu renk camlar bu yaz başımı döndürüyordu. Süper başarılı alışveriş oldu bu.


Çekimden sonra düz sandalet ile giymek için elbisenin boyu hala uzun olunca boyunu kısaltmak yerine biraz daha askıları kısalttım. Şimdi yeniden alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum. Size de böyle oluyor mu? Her başarılı alışverişten sonra gene alasım geliyor. İyi siteymiş...


4 yorum :

Blogcu Sultan dedi ki...

Elbise çok güzelmiş. Sizede çok yakışmış, gule gule giyin. ;)

ANTİGONE dedi ki...

Sen bu elbisenin kalıbını çıkarır, renk renk dikersin kendine ;))

Suzy dedi ki...

tokideki ses: Çok teşekkür ederim.

ANTİGONE: Ben var yaaa, gazla çalışıyorum ben:D Süper motive oldum şu anda sanki yapabilirim gibi gelmeye başladı gene:) Çok seviyorum bu hissi. Garip bir heyecan:) Sanki yapamam dediğim şeyi yapınca çikolata yemiş gibi keyif veriyor:D

Shelby dedi ki...

Elbise çok çok yakışmış ama bence de sen daha da güzelini dikersin. Bu arada gözlüklerine bayıldım! Harikalar:)