27 Ara 2011

Diamond'ın Tek Taş Yüzük Hediyesi Müthiş!


General Mobile’ın kadın Serisi Diamond Touch, Bar ve Qwerty klavyeli modelleri yılbaşında tek taş yüzük hediyeli.

Eşinizin, nişanlınızın ya da sevgilinizin; kaliteli ve aynı zamanda ‘cool’  bir telefon hayal ettiğini biliyorsunuz. Tüm kadınların aynı zamanda bir tek taş yüzük hayali olduğunu da! Yılbaşı yaklaşıyor ve siz yine ne alsam derdine mi düştünüz? Bir taşla iki kuş vurmaya ne dersiniz?

İşte! Tam da bu noktada Swarovski taşlarla süslenmiş bir telefona gözünüz ilişiyor: General Mobile Diamond... Üstelik tek taş yüzük hediyeli.
Tüm kadınların ilgisini çekecek özellikleri ve cazibesiyle bu ikili kadınların rüyasını süslüyor. Kadınların asla hayır diyemeyeceği ve yanından ayıramayacağı Swarovski taşlı Diamond serisi, Touch, Bar ve Qwerty klavyeli modelleri ile tarzını ortaya koymak isteyen tüm kadınlara hitap ediyor. Aynalı deri kutusu ve şık deri kılıfıyla da tam bir mücevher kutusunu anımsatıyor.

Yeni yıla tarzını ortaya koyarak girmek isteyen kadınların gönüllerini fethedecek Diamond Telefonlar; bu yılbaşında, eşini, nişanlısını ya da sevgilisini mutlu etmek isteyen erkeklerin ilk tercihlerinden olacağa benziyor.

Zor beğenen kadınlar için Diamond Qwerty: Liderlik özelliğini ruhunda barındıran, karar verici olan ve zor beğenen kadınların tercihi...

Özgürlüğüne düşkün kadınlar için Diamond Touch:  Şık görünmeyi seven ancak rahatına ve özgürlüğüne düşkün ve sosyal ağlarda da ön planda olmayı seven kadınların tercihi...

Romantik kadınlar için Diamond Bar:  Sade ve klasik bir hayatı tercih eden romantik kadınların tercihi...

Daha detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz; http://www.facebook.com/GeneralMobile


Bir bumads advertorial içeriğidir.

2 yorum :

Adsız dedi ki...

gorgeous ring, happy holidays!!

fashionableroad.blogspot.com

.........n........ dedi ki...

vaaaayyy süper kampanyaaaa. Bayıldım. Sefgilime söyliim de senin blogu bi ziyaret etsin :) ehe :)