20 Ara 2011

Yeni Yılın En Özel Hediyeleri Mudo City'de


Mudo City’nin çarpıcı dünyasında keşfedeceğiniz
birbirinden farklı hediyelerle yeni yılınızı sevdiklerinizle
paylaşmanın mutluluğunu yaşayın…
 

Keyifli bir yılbaşı alışverişi yapmak istiyorsanız, en yakınınızdaki Mudo City’ye uğramanız yeterli. Mudo Collection, Mudo FTS64, Mudo Accesoires, Mudo Kids, MudoConcept ve ithal markaları aynı çatı altında toplayan Mudo City’lerde ev dekorasyonundan aksesuara uzanan birçok seçenek yeni yılda da sizleri yalnız bırakmıyor.


Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi olan lezzetli sofralarınızı şıklaştırmanızı ve farklılaştırmanızı sağlayacak ürünlerle, evlerinizde, davetlilerinize unutulmayacak bir yemek keyfi yaşatabilirsiniz. Farklı boy ve tasarımlarda yılbaşı ağaçlarını, ışıltılı, renkli ve eğlenceli yılbaşı süsleri ile dekore ederek yeni yıl havasını evinize taşıyabilirsiniz.


Mudo City, yeni yıl alışverişlerinizde her yıl olduğu gibi farklılığını ortaya koyuyor. Eğer sevdiklerinize bu özel günde ne alacağınıza karar veremiyorsanız veya hediye seçmek için yeterince zamanınız yoksa Mudo Gift Card’a dilediğiniz miktarı yükleyerek hediye edebilir, sevdiklerinizi mutlu etmeye devam edebilirsiniz. Bonus Card sahiplerinin yılbaşı alışverişlerinde ise aldıkları üç hediyeden biri Mudo City’den hediye…

Yeni yılın en keyifli alışveriş deneyimini Mudo City’lerde yaşamanız dileğiyle…

1 yorum :

Unknown dedi ki...

such a lovely christmas decoration!!!

merry christmas from
http://cocobloggers.blogspot.com/