28 Ara 2011

Elf Suzy!

Hey acelem var! Yeni yıl çok yaklaştı, Noel Baba beni hediyeleri paketlemek için yardıma bekliyordur artık. Bense Kuzey Kutbuna yola çıkmadan önce kendime çabucak bir etek geri dönüştürdüm. Ah sormayın, şu yeni yıl temaları içime muzip muzip fikirler atıp duruyor zaten...
Neyse neyse, siz şu eteğin hikayesini aşağıdaki resimlerden bakarak bir göz atın, bakalım resimler size komik bir şey anlatacak mı?


Ne o anlatmadılar mı? Durun o zaman ben anlatayım. Bu resimlerde babacığın eşofmanının dönüşümü var. Babacık bana eşofmanını şorta çevirmemi söylediğinde paçaları kestim ve artan alt parçaların kenarlarını açıp bundan ne olur diye baktım. Paçaların lastiklerinin içinden bir askı geçirince pekala bundan Lili'ye bir elbise olur dedim. Elbiseyi dikmeden önce de kardan adam ve yeni yıl ağacı aplikelerimi yaptım. Süsledim bir güzeeel:) Kardan adamın atkısı ve şapkasını bile düşündüm. E üşümesin di mi ama? Hem Lili bayılacak diye düşünüyordum. Neyse ki okuldan dönene dek aplikeyi de, elbiseyi de bitirdim. Lili eve gelince heyecanla uzattım, o da ters ters baktı baktııı; "istemiyorum bunu anne çok kötü buuuu!" deyince suratımı fotoğraflamayı unutmuşum. İşte bu yüzden bu resimlerde bir çift paçanın önce minik bir elbiseye sonra da mini eteğe dönüşümünün hikayesi bulunmakta şekerim.
Ama şimdi Lili'ye söyleyeyim; "İstesen de vermem artık anneciiim!"

Not: Evet, evet, saçımı kestirdim, yeni yıla daha da çılgın bir giriş olsun istedim. Detaylar pek yakında!

20 yorum :

Ololi dedi ki...

Saçlar da etek de şahane olmuş. Lili de derdine yansın şimdi :) Şaka şaka, kıyamam ona da!

Suzy dedi ki...

Ololi: hehe, yansın ama vermem kiii:D Vallahi de billahi de bu eteği daha fazla dönüştürmem inadıma:D Bana ne bana ne, o artık beeeniim:D

Emre Bora Bebek dedi ki...

Elbise de etek de çok hoş olmuş.Eline sağlık Suzy...Lili pişman olacak gibi :) Saçlar da çok yakışmış bu arada...Selamlar, sevgiler...

Suzy dedi ki...

Emre Bora Bebek: Akşama Lili'nin karşısında bu etekle süzülücem, çok kıskanacağından eminim;)Teşekkür ederim:D İyi yıllar!

Adsız dedi ki...

:) çok eğlenceli :) sevdim bu fikri ben de hemen kocamın eşofmanlarını karıştırmalıyım. bu arada saçın çok çok güzel olmuş. bir de üzerindeki beyaza bittiimmm..

Unknown dedi ki...

so cute !!!love every DIY items!!!

happy holidays from the
cocobloggers

Unknown dedi ki...

hihihi çok güzel etek olmuş elbise :) sen ne güzel aplikeler yapıyosun bi ara bana da öğret looooolur Suzy looooluuurrr :) Bu arada diktiklerimi bi yayınlasam benle gurur duyardın var ya :) en kısa zamanda post yapıcam inşallah! vakit bulursam!

Suzy dedi ki...

meryem: beğenmene sevindim ve üzerimdeki beyazın da linkini yazıma hemen ekliyorum.

cocobloggers: christmas inspirations;) Thank you for your comment, xxx.

Müge: Valla öğretirim, çok korkuyordum ben bu işten ama sonbahar ağaclı kazakta gördüm ki korkacak hiç bir şey yok, biraz acemice olsa da güzel şeyler ortaya çıkıveriyor işte. Üstelik müthiş mutluluk veriyor hayalleri gerçek yapmak;)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

sağlıkla kullan saçlarını.
pratik dikişelerini çok seviyorum:) ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

örgüçantam: Teşekkür ederim:)

Adsız dedi ki...

Bi o yazına bi bu yazına yorum yazıp duruyorum ama :) bişi sorucam beyaz hırkayla ilgili. bunu elde mi yıkıyorsun ? tüylerine bir şey oluyor mu makinada ?

PINKY FASHION dedi ki...

ellerine sağlık çok şirin olmuş:))

Unknown dedi ki...

Çok yaratıcısın canım , kırk yıl düşünsem eşofmandan dönüştüğü aklıma gelmezdi.
Çok şirin olmuş, ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

meryem: yok yok, makinada narinler programında 40 derecede yıkıyorum. Çok da güzel oluyor puf puf. Sadece naarinler için sıvı deterjan kullanıyorum o kadar.

Suzy dedi ki...

pinky fashion: teşekkürler.

Düşlerimden inciler: beğenmene sevindim.

okuyan dedi ki...

öyle güzel olmuşsun ki çok çok beğendim...
ellerine, fikrine sağlık...

ANTİGONE dedi ki...

lili beğenmeyince boşa gitti emeklerin diye üzülmüştüm, rahatladım şimdi!

Suzy dedi ki...

okuyan: teşekkür ederim:)

ANTİGONE: boşa hiç bir şey gitmez, en azından aplike öğrenmiş oldum diye bakardım ama etek de şirin oldu bana be;)

vintageduygular dedi ki...

Saglikli ve mutlu bir yeni yil dilerim.Sevgiler ;)

Suzy dedi ki...

Vintage Duygular: çok teşekkğr ederim, size de...